Nissan GT-R

Miercuri, 24 Martie | Industrie

Soluție de compromis: actualul Nissan GT-R ar putea primi o motorizare micro-hibrid

Potrivit celor mai recente informații venite din Japonia, Nissan ar pregăti o motorizare micro-hibrid pentru celebrul GT-R. Aceasta ar putea fi lansată în 2022.
Vineri, 11 Septembrie 2020 | Industrie

Cântec de lebădă: Nissan GT-R ar putea primi o ediție specială cu 20 de unități în 2022

Nissan pregătește o ediție limitată pentru GT-R, care ar putea fi lansată în 2022. GT-R Final Edition va fi produsă în doar 20 de exemplare, potrivit presei japoneze. Noua generație Nissan GT-R este așteptată în 2023 cu un sistem de propulsie hibrid.
Duminica, 09 August 2020 | Modele noi

Noul Nissan GT-R ar putea fi lansat în 2023: japonezii pregătesc un sistem de propulsie hibrid pentru viitorul model

Noua generație Nissan GT-R ar putea fi lansată în 2023, potrivit unor informații neoficiale. Constructorul japonez ia în calcul să dezvolte un sistem de propulsie hibrid pentru viitorul model.
Miercuri, 20 Mai 2020 | Modele noi

Primele imagini cu versiunea de producție a lui Nissan GT-R50 by Italdesign: modelul sport va fi asamblat în doar 50 de unități

Nissan a publicat primele imagini cu versiunea de producție a lui GT-R50 by Italdesign. Modelul va fi produs în doar 50 de unități și este echipat cu motorul V6 de 3.8 litri care dezvoltă 720 CP.
Miercuri, 17 Aprilie 2019 | Modele noi

Nissan prezintă o ediție aniversară pentru modelul GT-R și un nou facelift pentru GT-R Nismo: motorul rămâne același V6 de 3.8 litri

Nissan a prezentat la New York o ediție aniversară pentru modelul GT-R, dar și un nou facelift pentru versiunea GT-R Nismo. Motorul rămâne același V6 de 3.8 litri cu 565 de cai putere, respectiv 600 CP pentru GT-R Nismo, dar japonezii au adus îmbunătățiri ale manevrabilității și accelerației.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | General

Ediție specială dedicată publicului nipon: 50 de exemplare Nissan GT-R croite cu ajutorul lui Naomi Osaka

Pentru a marca parteneriat semnat cu jucătoarea de tenis Naomi Osaka, Nissan a pregătit o ediție specială pentru GT-R. Versiunea a fost croită cu ajutorul căștigătoarei de la US Open și va fi disponibilă exclusiv pe piața din Japonia.
Luni, 16 Iulie 2018 | Modele noi

Noua generație Nissan GT-R va fi "cea mai rapidă sportivă din lume": modelul ar putea avea sistem de propulsie electric

Oficialii Nissan susțin că viitoarea generație GT-R va fi "cea mai rapidă sportivă din lume" și nu exclud varianta ca sistemul de propulsie să fie electric.
Miercuri, 18 Mai 2016 | Modele noi

Primele detalii despre viitoarea generaţie Nissan GT-R: supercarul va avea un motor mai eficient şi, eventual, propulsie hibridă

Nissan lucrează deja la viitoarea generaţie a supercarului GT-R, care va avea un motor mai eficient. Nu este exclus ca modelul să primească şi un sistem de propulsie hibrid.
Joi, 07 Aprilie 2016 | O lume nebuna

Drift la 305 km/h. Nissan GT-R a intrat în Cartea Recordurilor după ce a realizat "Cel mai rapid drift din istorie"

Unii șoferi nu vor ajunge niciodată la volan la 300 de kilometri pe oră, alții intră în drift la viteze superioare. Japonezul Masato Kawabata a intrat în derapaj controlat la 305 km/h cu un Nissan GT-R, intrând astfel în Cartea Recordurilor.
Miercuri, 23 Martie 2016 | Modele noi

Performanța are un aer proaspăt: Nissan GT-R a primit un facelift exterior, un interior nou și mai multă putere

Nissan a dezvăluit o versiune îmbunătățită a noului GT-R. Supercarul primește un interior revizuit și ceva mai multă putere sub capotă.
Luni, 21 Martie 2016 | Modele noi

Un update ecologic: Nissan GT-R va primi încă un facelift ce ar putea include şi propulsie hibridă

Nissan a publicat un teaser pentru încă un facelift minor al modelului GT-R. De data aceasta, japonezii ar putea introduce şi propulsia hibridă care va fi disponibilă în mod cert pe viitoarea generaţie.
Luni, 21 Decembrie 2015 | Modele noi

Nissan schimbă foaia: viitorul GT-R va fi premium și ceva mai scump

Nissan GT-R va miza pe calități noi odată cu noua generație. Creatorul viitorului GT-R vrea ca supercarul să ofere dotări premium și să nu mai fie așa accesibil.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | Modele noi

Nissan GT-R nu va primi o generație nouă până în 2020

Nissan nu pregătește lansarea unei noi generații a lui GT-R înainte de anul 2020, anunță australienii de la Motoring.com citând un oficial al mărcii nipone.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Modele noi

Nissan GT-R și 370Z nu "scapă" de tehnologia conducerii autonome

Reprezentanții Nissan au confirmat că vor echipa în viitor modelele GT-R și 370Z cu tehnologii de conducere autonomă. Acestea vor fi utilizate pentru creșterea performanțelor vehiculelor.
Luni, 03 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Nissan Juke-R 2.0, crossoverul de 600 CP, a fost confirmat pentru producție în serie limitată

Nissan a confirmat oficial decizia de a fabrica în serie limiată noul Juke-R 2.0. Japonezii vor fabrica maximum 17 unități ale crossover-ului de 600 CP.
Joi, 25 Iunie 2015 | Concepte

Nissan Juke-R 2.0: 600 CP pentru varianta îmbunătățită a crossoverului

Nissan a prezentat primele imagini și informații ale variantei îmbunătățite a lui Juke-R. Modelul dezvoltă 600 CP și va fi expus la Festivalul Vitezei de la Goodwood cu titulatura de concept.
Marti, 26 Mai 2015 | Autoipoteze

Nissan GT-R va primi un sistem de propulsie hibrid de 700 CP derivat din prototipul de Le Mans

Nissan lucrează la următoarea generaţie a lui GT-R, despre care se spune că va avea un sistem de propulsie preluat de la prototipul folosit de marca niponă în Le Mans, GT-R LM Nismo.
Duminica, 29 Martie 2015 | General

Accident fatal în prima etapă a campionatului de anduranță VLN: un spectator a decedat

Un spectator a decedat și alți patru au fost răniți în urma ieșirii în decor a pilotului Nissan, Jann Mardenborough în prima etapă din campionatul german de anduranță VLN.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Feature

Nismo, divizia de performanţă Nissan, a împlinit 30 de ani

Divizia sport a celor de la Nissan împlineşte 30 de ani. Pentru a marca momentul aniversar, Automarket vă prezintă povestea unuia dintre cele mai puternice cuvinte japoneze.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Modele noi

Nissan GT-R va mai primi un facelift înainte de lansarea următoarei generaţii

Înainte de lansarea viitoarei generaţii a lui GT-R, Nissan le promite fanilor şi clienţilor încă o restilizare pentru "Godzilla", a cărei dată de lansare nu a fost precizată.

Tag-uri similare

Porsche, Nissan, video, Bentley, accident, Nurburgring, Infiniti, Porsche 911, 911, Fiat 500
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru