Nissan GT-R

Miercuri, 05 Decembrie 2012 | Tuning

Switzer Ultimate Street Edition GTR: 1.000 CP "la cheie"

Tunerii de la Switzer oferă un pachet nou pentru Nissan GT-R, care le oferă proprietarilor 1.000 CP la cheie, fără alte bătăi de cap, kitul fiind destinat folosirii zilnice.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Modele noi

Nissan promite un nou record pe Nurburgring alături de GT-R

Nissan promite să obţină un nou record pe Nurburgring alături de generaţia 2014 a lui GT-R. Modelul ţinteşte titlul de "cea mai rapidă maşină de producţie din lume".
Vineri, 02 Noiembrie 2012 | Modele noi

Nissan GT-R primeşte modificări pentru suspensie şi motor

Nissan a anunţat că versiunea 2013 a modelului GT-R va suferi o serie de modificări importante la nivelul motorului şi al suspensiei pentru a îmbunătăţi ţinuta de drum.
Joi, 11 Octombrie 2012 | General

Usain Bolt şi Mark Webber sunt starurile viitoarei reclame Nissan GT-R

Nissan va încerca să promoveze noua versiune îmbunătăţită a actualului GT-R cu ajutorul a două personaje celebre în motorsport: atletul Usain Bolt şi pilotul de Formula 1, Mark Webber.
Luni, 30 Iulie 2012 | Autoipoteze

Viitor incert pentru noua generaţie Nissan GT-R

Nissan încă evaluează posibilitatea de a lansa o nouă generaţie a supercarului GT-R. Un potenţial urmaş nu ar fi potrivit în contextul economic actual.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Modele noi

Infiniti nu va folosi platforma lui GT-R pentru vârful gamei

Oficialii Infiniti au infirmat posibilitatea utilizării platformei lui GT-R pentru cel mai sportiv model din gama Infiniti.
Vineri, 01 Iunie 2012 | General

Usain Bolt a devenit ambasadorul global al mărcii Nissan

Nissan a semnat un parteneriat cu Usain Bolt, atletul care deţine titlul de "cel mai rapid om din lume". Jamaicanul conduce un Nissan GT-R încă din 2009.
Joi, 03 Mai 2012 | Modele noi

Nissan Juke-R a fost confirmat pentru producţie

Nissan va construi o serie limitată de Juke-R. Până acum, trei clienţi au plasat comenzi ferme pentru cel mai puternic crossover din lume. Versiunea de serie a lui Juke-R va prelua mecanica generaţiei 2012 a lui GT-R.
Luni, 30 Aprilie 2012 | Tuning

Nissan GT-R Track Pack - tuning oficial Nissan dedicat circuitului

Nissan s-a hotărât să le taie craca de sub picioare tunerilor care dezvoltă pachete dedicate circuitului și să construiască o versiune GT-R dedicată celor care vor o mașină care să facă față cu adevărat pe pistele de încercare.
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | Modele noi

Viitoarea generaţie a lui Infiniti G va fi bazată pe Mercedes Benz C-Klasse

Noua generaţie a lui Infiniti G va debuta în 2014 şi fi bazată pe platforma viitoarei generaţii a lui Mercedes-Benz C-Klasse, spun americanii de la MotorTrend.
Luni, 09 Aprilie 2012 | General

TOP 10: Maşini destinate bărbaţilor

Jurnaliştii americani au întocmit un top al maşinilor care se adresează cu precădere publicului masculin. Pe prima poziţie s-a situat Ferrari 458 Italia, urmat îndeaproape de BMW Seria 1 M Coupe.
Vineri, 06 Aprilie 2012 | Motorsport

Nissan vine la Cursa de 24 de ore de la Nurburgring cu un GT-R de serie

Într-o mişcare de marketing caracteristică mărcii, Nissan a anunţat că a înscris echipa de dezvoltare a lui GT-R în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring. Echipa va alerga cu un GT-R standard, în versiunea Club Track Edition.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 20 Martie 2012 | Tuning

Cel mai rapid Nissan GT-R din lume dezvoltă 1602 CP

Tunerii de la AMS Performance au ridicat din nou ştacheta performanţei la Nissan GT-R. Modelul dezvoltă acum 1.602 CP şi parcurge sfertul de milă în 8.63 secunde.
Marti, 07 Februarie 2012 | Modele noi

Infiniti vrea să dezvolte propriul supercar pe baza lui Nissan GT-R

Oficialii Infiniti îşi doresc în viitorul apropiat un supercar iconic bazat pe actualul Nissan GT-R. Modelul va împrumuta trenul de rulare şi îl va rafina pentru a satisface pretenţiile clienţilor de Infiniti.
Joi, 29 Decembrie 2011 | Video

VIDEO: Comparativ neobişnuit: Porsche Cayman R vs Nissan GT-R

Jurnaliştii publicaţiei Unique Cars au pus în scenă un comparativ neobişnuit şi oarecum dezechilibrat. La start s-au aliniat cel mai puternic Porsche Cayman şi deja legendarul Nissan GT-R.
Vineri, 23 Decembrie 2011 | Motorsport

Nissan Juke-R va fi pace car în cursa de 24 de ore de la Dubai

Juke-R, proiectul centrului Nissan Technology Centre Europe, va fi dezlănţuit în postura de pace car pe circuitul Dubai Autodrome în cadrul cursei de 24 de ore organizate pe 14 ianuarie.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | Concepte

Nissan Juke-R - cel mai puternic crossover din lume pozează oficial

Nissan a publicat astăzi o serie de fotografii ale conceptului Juke-R, cel mai puternic crossover din lume, pus în mişcare de un motor preluat de pe GT-R.
Marti, 08 Noiembrie 2011 | General

Nissan: "Noul GT-R parcurge Nurburgring-ul în mai puţin de 7 minute şi 20 de secunde"

Oficialii Nissan susţin că versiunea revizuită a supercarului Nissan GT-R este capabilă de performanţe mult mai bune pe Nurburgring, unde speră să scoată mai puţin de 7 minute şi 20 de secunde.
Luni, 07 Noiembrie 2011 | Modele noi

Nissan GT-R 2012: 550 CP şi îmbunătăţiri tehnice interesante

Nissan urcă puterea lui GT-R în 2012, clienţii care se vor orienta spre sportiva japoneză urmând să beneficieze de mai mulţi cai, de schimbări tehnice importante şi de un consum mai bun.
Marti, 04 Octombrie 2011 | Modele noi

Nissan Juke-R, confirmat oficial

Oficialii Nissan au confirmat debutul unei versiuni a lui Juke echipată cu motorul lui GT-R R35 şi au anunţat că vor construi două exemplare ale acestui model.

Tag-uri similare

Porsche, Nissan, video, Bentley, accident, Nurburgring, Infiniti, Porsche 911, 911, Fiat 500
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru