Nissan-ul GT-R Bolt Gold s-a vândut la licitație pentru 142.200 euro

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 15.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Unicul exemplar al modelului Nissan GT-R Bolt Gold a fost vândut la licitație pentru suma de 142.200 euro. Banii vor fi donați unei fundații condusă de celebrul sprinter jamaican Usain Bolt.

Celebrul alergător Usain Bolt este ambasadorul mărcii Nissan și un fan al modelului GT-R. Nissan i-a dedicat un model GT-R special vopsit în auriu, culoarea medaliilor pe care Bolt s-a obișnuit să le câștige. Pe lângă culoarea specifică, acest exemplar unic Nissan GT-R mai are o plăcuță cu autograful lui Bolt și un al doilea autograf pe caroserie. 

Nissan-ul GT-R Bolt Gold a fost vândut la licitație, iar cel care l-a achiziționat a plătit 142.200 euro. Toți banii vor fi alocați unei fundații caritabile pe care Usain Bolt o patronează. 

Modelul GT-R a trecut de curând printr-o serie de modificări. Caroseria a rămas identică, dar inginerii japonezi au îmbunătățit suspensia prin modificarea amortizoarelor, arcurilor și a barelor anti-ruliu de pe puntea față. Centrul de greutate al automobilului a fost coborât astfel și stabilitatea a fost îmbunătățită. Motorul V6 a primit un set de injectoare, iar interiorul a fost upgradat cu materiale noi. Toate detaliile despre versiunea 2013 a Nissan-ului GT-R au fost prezentate AICI.

Via autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru