GT-R

Sambata, 07 Mai | Industrie

Nissan nu exclude lansarea unui GT-R pur electric: "Va veni într-o zi"

Potrivit directorului de operațiuni din cadrul Nissan, constructorul japonez de automobile se gândește la lansarea unui GT-R pur electric. Celebrul model a fost retras din Europa din cauza standardelor de emisii tot mai restrictive.
Miercuri, 16 Martie | Industrie

OFICIAL: Nissan GT-R, retras din Europa

Nissan a anunțat oficial că cel mai puternic și iubit model al său, GT-R, nu mai este disponibil în Europa din acest an. Motivul este atribuit legislației europene mai stricte cu privire la emisiile CO2.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Industrie

Șeful Nissan se gândește la un GT-R electrificat pentru a ține pasul cu normele de poluare

Nissan GT-R este o mașină de legendă printre cercurile de pasionați auto. „Godzilla” ar putea să primească tratamentul de electrificare la 14 ani de la debut, conform declarațiilor lui Makoto Uchida, șeful mărcii nipone.
Vineri, 11 Septembrie 2020 | Industrie

Cântec de lebădă: Nissan GT-R ar putea primi o ediție specială cu 20 de unități în 2022

Nissan pregătește o ediție limitată pentru GT-R, care ar putea fi lansată în 2022. GT-R Final Edition va fi produsă în doar 20 de exemplare, potrivit presei japoneze. Noua generație Nissan GT-R este așteptată în 2023 cu un sistem de propulsie hibrid.
Duminica, 09 August 2020 | Modele noi

Noul Nissan GT-R ar putea fi lansat în 2023: japonezii pregătesc un sistem de propulsie hibrid pentru viitorul model

Noua generație Nissan GT-R ar putea fi lansată în 2023, potrivit unor informații neoficiale. Constructorul japonez ia în calcul să dezvolte un sistem de propulsie hibrid pentru viitorul model.
Miercuri, 20 Mai 2020 | Modele noi

Primele imagini cu versiunea de producție a lui Nissan GT-R50 by Italdesign: modelul sport va fi asamblat în doar 50 de unități

Nissan a publicat primele imagini cu versiunea de producție a lui GT-R50 by Italdesign. Modelul va fi produs în doar 50 de unități și este echipat cu motorul V6 de 3.8 litri care dezvoltă 720 CP.
Luni, 16 Iulie 2018 | Modele noi

Noua generație Nissan GT-R va fi "cea mai rapidă sportivă din lume": modelul ar putea avea sistem de propulsie electric

Oficialii Nissan susțin că viitoarea generație GT-R va fi "cea mai rapidă sportivă din lume" și nu exclud varianta ca sistemul de propulsie să fie electric.
Sambata, 28 Mai 2016 | Modele noi

Furios și la fel de iute: Nissan GT-R Nismo primește un facelift care nu-i modifică motorul și performanțele

Versiunea de performanță Nismo a lui Nissan GT-R trece prin modificări interioare și exterioare, dar motorul V6 de 3.8 litri și cei 600 CP ai acestuia rămân elemente neschimbate.
Joi, 07 Aprilie 2016 | O lume nebuna

Drift la 305 km/h. Nissan GT-R a intrat în Cartea Recordurilor după ce a realizat "Cel mai rapid drift din istorie"

Unii șoferi nu vor ajunge niciodată la volan la 300 de kilometri pe oră, alții intră în drift la viteze superioare. Japonezul Masato Kawabata a intrat în derapaj controlat la 305 km/h cu un Nissan GT-R, intrând astfel în Cartea Recordurilor.
Duminica, 27 Decembrie 2015 | General

Nissan și Mercedes se bat pentru Moș Crăciun: GT-R sau AMG GT în locul saniei?

Cele mai recente spoturi TV ale Mercedes și Nissan mizează pe același scenariu: ar putea Moșul să înconjoare lumea fără o mașină puternică și capabilă?
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | Modele noi

Nissan GT-R nu va primi o generație nouă până în 2020

Nissan nu pregătește lansarea unei noi generații a lui GT-R înainte de anul 2020, anunță australienii de la Motoring.com citând un oficial al mărcii nipone.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Modele noi

Nissan GT-R și 370Z nu "scapă" de tehnologia conducerii autonome

Reprezentanții Nissan au confirmat că vor echipa în viitor modelele GT-R și 370Z cu tehnologii de conducere autonomă. Acestea vor fi utilizate pentru creșterea performanțelor vehiculelor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Octombrie 2014 | Modele noi

Nissan GT-R va mai primi un facelift înainte de lansarea următoarei generaţii

Înainte de lansarea viitoarei generaţii a lui GT-R, Nissan le promite fanilor şi clienţilor încă o restilizare pentru "Godzilla", a cărei dată de lansare nu a fost precizată.
Duminica, 01 Septembrie 2013 | Modele noi

Nissan va lansa o nouă generație a modelului GT-R în 2015

Cele mai recente zvonuri din industria auto spun că Nissan pregătește un urmaș pentru puternicul model GT-R. Acesta ar putea fi lansat în a doua partea a anului 2015.
Joi, 01 August 2013 | Autoipoteze

Nissan GT-R Nismo ar putea accelera de la 0 la 100 km/h în două secunde

Nissan ar putea deveni constructorul cu cea mai rapidă maşină de serie din lume odată cu debutul versiunii Nismo a lui GT-R. Potrivit Autoexpress, modelul va accelera de la 0 la 100 km/h în două secunde.
Marti, 07 Mai 2013 | General

Usain Bolt a primit un Nissan GT-R personalizat

Usain Bolt, ambasadorul mărcii Nissan, a primit un GT-R auriu, personalizat după specificaţiile sale. Modelul are un interior alb, sistem audio Bose şi jante forjate Rays.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

REPORTAJ GENEVA LIVE: Standul Nissan subliniază reinventarea modelului Note

Nissan a dovedit în ultima vreme că poate să atace diferit piața europeană și să aibă succes. A renunțat la categorisirea clară a segmentelor și a îndrăznit prin modele precum Qashqai şi Juke. Acum este rândul reinventatului Note să dovedească ce poate.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Evoluţia Nismo - divizia pentru performanţă Nissan

Nismo este pentru Nissan ceea ce este AMG pentru Mercedes-Benz sau divizia M pentru BMW. Este laboratorul unde se pregătesc cele mai perfomante Nissan-uri pentru stradă şi circuit. Şi pentru că Nismo vine oficial în Europa, facem o incursiune în povestea acestei divizii Nissan.
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 | Modele noi

Nissan a expus la Detroit un GT-R aurit, vândut recent la licitaţie

Nissan a adus la Detroit un GT-R cu semnătura lui Usain Bolt şi ornamente din aur, care a fost vândut la licitaţie pentru a finanţa Fundaţia Usain Bolt.
Vineri, 21 Decembrie 2012 | Modele noi

Viitorul Nissan GT-R vine în 2017 cu un design şi mai agresiv

Următoarea generaţie a lui Nissan GT-R va debuta în 2017 alături de un design mai agresiv. Modelul ar putea primi şi un sistem de propulsie hibrid.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru