Nissan va prezenta noul GT-R actualizat la Salonul Auto de la Tokyo

de Tiberiu Safta
Joi, 12.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a confirmat oficial că va prezenta noua versiune actualizată a legendarului GT-R în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Noul model va fi dezvăluit în 13 ianuarie.

Nissan GT-R a fost introdus, pentru prima dată, în 2007. De atunci, modelul a primit o serie de actualizări estetice și versiuni noi, însă celebrul model de performanță nipon a rămas, în esență, aproape neschimbat de la momentul lansării.

Acum, Nissan se pregătește să lanseze o versiune nouă, actualizată a lui GT-R. Prezentarea oficială va avea loc mâine la Salonul Auto de la Tokyo. Deocamdată, nu se cunosc detalii despre actualizările care vor fi aduse legendarului model. În schimb, la evenimentul de lansare vor participa mai multe figuri importante din cadrul mărcii și care se implică în dezvoltarea lui GT-R.

Printre aceștia, amintim de Ashwani Gupta, directorul de operațiuni Nissan și de Takashi Kawaguchi, inginerul principal al modelelor mărcii nipone. La eveniment vor mai participa Naoki Nakata, principalul inginer pe partea de propulsoare și Hiroshi Tamura, ambasadorul mărcii.

Așa cum spuneam, noul Nissan GT-R va fi dezvăluit în 13 ianuarie.

Din păcate, acesta nu va fi vândut în Europa. Modelul a fost retras de marca japoneză pe această piață în primăvara anului trecut.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru