Nissan GT-R: vânzările au crescut cu 584% în 2023

de Tiberiu Safta
Joi, 04.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vânzările lui Nissan GT-R au crescut exponențial, cu 584%, în anul 2023. În total, modelul de performanță al japonezilor a fost vândut în 390 de exemplare.

Anul 2022 a fost unul dificil pentru Nissan GT-R, modelul de performanță al constructorului nipon. Acela a fost anul în care celebrul Godzilla a fost retras de pe piața europeană din cauza normelor de poluare tot mai dure, dar și anul în care industria auto încă era puternic afectată de criza de componente. Din această cauză, Nissan GT-R s-a vândut în doar 57 de exemplare în 2022.

Din fericire, 2023 a fost un an mult mai bun pentru modelul de performanță. La începutul anului trecut, Nissan a lansat o versiune actualizată a modelului, care a adus modificări estetice minore, echiparea nouă T-Spec și un diferențial cu blocare limitată pe puntea din față pentru versiunea Nismo.

Față de 2022, Nissan GT-R a fost vândut în 390 de exemplare pe tot anul 2023. Asta se traduce printr-o creștere exponențială, de 584% a vânzărilor modelului.

Nu se știe dacă 2024 va fi ultimul an de producție pentru celebrul model nipon. Nissan are în plan să lanseze, în viitor, o nouă versiune complet electrică a lui GT-R.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru