GT-R

Marti, 07 Mai 2013 | General

Usain Bolt a primit un Nissan GT-R personalizat

Usain Bolt, ambasadorul mărcii Nissan, a primit un GT-R auriu, personalizat după specificaţiile sale. Modelul are un interior alb, sistem audio Bose şi jante forjate Rays.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

REPORTAJ GENEVA LIVE: Standul Nissan subliniază reinventarea modelului Note

Nissan a dovedit în ultima vreme că poate să atace diferit piața europeană și să aibă succes. A renunțat la categorisirea clară a segmentelor și a îndrăznit prin modele precum Qashqai şi Juke. Acum este rândul reinventatului Note să dovedească ce poate.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Evoluţia Nismo - divizia pentru performanţă Nissan

Nismo este pentru Nissan ceea ce este AMG pentru Mercedes-Benz sau divizia M pentru BMW. Este laboratorul unde se pregătesc cele mai perfomante Nissan-uri pentru stradă şi circuit. Şi pentru că Nismo vine oficial în Europa, facem o incursiune în povestea acestei divizii Nissan.
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 | Modele noi

Nissan a expus la Detroit un GT-R aurit, vândut recent la licitaţie

Nissan a adus la Detroit un GT-R cu semnătura lui Usain Bolt şi ornamente din aur, care a fost vândut la licitaţie pentru a finanţa Fundaţia Usain Bolt.
Vineri, 21 Decembrie 2012 | Modele noi

Viitorul Nissan GT-R vine în 2017 cu un design şi mai agresiv

Următoarea generaţie a lui Nissan GT-R va debuta în 2017 alături de un design mai agresiv. Modelul ar putea primi şi un sistem de propulsie hibrid.
Sambata, 15 Decembrie 2012 | General

Nissan-ul GT-R Bolt Gold s-a vândut la licitație pentru 142.200 euro

Unicul exemplar al modelului Nissan GT-R Bolt Gold a fost vândut la licitație pentru suma de 142.200 euro. Banii vor fi donați unei fundații condusă de celebrul sprinter jamaican Usain Bolt.
Miercuri, 05 Decembrie 2012 | Tuning

Switzer Ultimate Street Edition GTR: 1.000 CP "la cheie"

Tunerii de la Switzer oferă un pachet nou pentru Nissan GT-R, care le oferă proprietarilor 1.000 CP la cheie, fără alte bătăi de cap, kitul fiind destinat folosirii zilnice.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Modele noi

Nissan promite un nou record pe Nurburgring alături de GT-R

Nissan promite să obţină un nou record pe Nurburgring alături de generaţia 2014 a lui GT-R. Modelul ţinteşte titlul de "cea mai rapidă maşină de producţie din lume".
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Modele noi

Infiniti nu va folosi platforma lui GT-R pentru vârful gamei

Oficialii Infiniti au infirmat posibilitatea utilizării platformei lui GT-R pentru cel mai sportiv model din gama Infiniti.
Joi, 03 Mai 2012 | Modele noi

Nissan Juke-R a fost confirmat pentru producţie

Nissan va construi o serie limitată de Juke-R. Până acum, trei clienţi au plasat comenzi ferme pentru cel mai puternic crossover din lume. Versiunea de serie a lui Juke-R va prelua mecanica generaţiei 2012 a lui GT-R.
Vineri, 06 Aprilie 2012 | Motorsport

Nissan vine la Cursa de 24 de ore de la Nurburgring cu un GT-R de serie

Într-o mişcare de marketing caracteristică mărcii, Nissan a anunţat că a înscris echipa de dezvoltare a lui GT-R în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring. Echipa va alerga cu un GT-R standard, în versiunea Club Track Edition.
Miercuri, 02 Noiembrie 2011 | Reportaj

REPORTAJ: Nissan Juke R - 485 de cai putere pe un experiment inedit

Automarket.ro a fost prezent la Malaga pentru a asista la dezvelirea oficială a unui Juke ceva mai special: Juke R. Cu şasiu şi performanţe de GT-R, dar cu faţa interesantă a lui Juke.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 August 2011 | Modele noi

Carlos Ghosn: "Infiniti are capacitatea să construiască un model bazat pe GT-R"

Carlos Ghosn, şeful Alianţei Renault-Nissan, a declarat că Infiniti ar putea oricând să dezvolte un model de performanţă bazat pe GT-R, dar că nu există în plan un asemenea model.
Miercuri, 20 Iulie 2011 | Tuning

AMS Performance a creat o versiune de 1.309 CP a lui Nissan GT-R

Un tuner din Chicago a dezvoltat un pachet de 1.309 CP şi 1.384 Nm pentru Nissan GT-R. Acesta accelerează de la 100 la 200 km/h în 3.46 secunde şi parcurge sfertul de milă în puţin peste 9 secunde.
Marti, 12 Iulie 2011 | Accidente exotice

2xVIDEO: Accident grav cu Nissan GT-R în Moscova

Şoferul unui Nissan GT-R a făcut ravagii pe străzile din Moscova după ce a pierdut controlul bolidului japonez pe fondul vitezei excesive. Camerele de supraveghere i-au înregistrat "isprava".
Joi, 16 Iunie 2011 | Modele noi

Generaţia 2013 a lui Nissan GT-R ar putea primi încă 30 CP

Nissan va renunţa la versiunea Spec-V a lui GT-R din 2012, iar modelul standard va fi mai puternic odată cu apariţia "generaţiei 2013".
Sambata, 26 Martie 2011 | General

Nissan GT-R a scos 7.24 minute pe Nurburgring

Noul Nissan GT-R a reuşit o performanţă încântătoare pe circuitul de la Nurburging. Acesta a parcurs un tur de pistă în 7.24 minute, reuşind să se claseze desupra lui Pagani Zonda F sau Ferrari Enzo.
Marti, 22 Februarie 2011 | Accidente exotice

VIDEO: Un Nissan GT-R sfârşeşte în flăcări după ce s-a ciocnit de un Golf GTI

Un exemplar al ultimei generaţii Nissan GT-R prezent la o întâlnire a pasionaţilor mărcii din Malaezia a ars complet după un accident.
Marti, 08 Februarie 2011 | Modele noi

Primele imagini ale versiunii de top a lui Nissan GT-R

Nissan oferă o versiune de lux a lui GT-R, intitulată Egoist, care va fi realizată doar la comandă pentru clienţii pretenţioşi.
Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Nissan GT-R este disponibil din nou cu Launch Control

Nissan oferă o versiune îmbunătăţită a sistemului de demaraj controlat pentru GT-R, care permite un timp 0-100 km/h de numai 3 secunde.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru