Nissan va lansa o nouă generație a modelului GT-R în 2015

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 01.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cele mai recente zvonuri din industria auto spun că Nissan pregătește un urmaș pentru puternicul model GT-R. Acesta ar putea fi lansat în a doua partea a anului 2015.

Nissan GT-R a fost upgradat aproape în fiecare an, dar nu putem trece cu vederea faptul că modelul a fost lansat acum șase ani. Nissan nu a uitat acest lucru și pregătește un urmaș pentru puternicul model care va fi lansat, se pare, la finalul anului 2015. Conform jurnaliștilor americani de la publicația Motor Trend, un oficial al mărcii japoneze ce a dorit să rămână anonim a declarat că noua generație va fi gata în trei ani de zile.

Nu se cunoaște aproape nimic despre acest nou model, dar Nissan a depus de curând documentația pentru a înregistra marca "R-Hybrid", ceea ce poate indica că viitorul model va folosi tehnologia hibridă. Până când vom afla care sunt intențiile constructorului japonez, va trebui să ne mulțumim cu anunțatul Nissan GT-R Nismo, probabil ultimul upgrade pentru actualul GT-R R35. Acest model va fi prezentat spre finalul acestui an și promite performanțe pe măsură.

Via motorauthority

Comentarii (2)

  • Asemenea declaratii ale oficialilor se dau in momentul in care au ajuns deja la mijlocul lucrului, ceea ce inseamna ca la noul GT-R au inceput proiectarea cu 2-3 ani in urma. Asta se intampla ptr a nu da un avantaj competitiv concurentei. Declaratiile "anonime" sunt atent calculate cu siguranta. 5-6 ani e un termen normal pentru proiectarea si testarea unui supercar de asemenea complexitate.
    17 3
  • Astept GTR-ul care sa prinda 100 instant :)
    13 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru