Usain Bolt a primit un Nissan GT-R personalizat

de Sebastian Toma
Marti, 07.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Usain Bolt, ambasadorul mărcii Nissan, a primit un GT-R auriu, personalizat după specificaţiile sale. Modelul are un interior alb, sistem audio Bose şi jante forjate Rays.

Nissan i-a oferit lui Usain Bolt, ambasadorul mărcii, un GT-R special. Acesta este vopsit auriu şi are un interior alb, fiind similar cu modelul vândut la licitaţie în scopuri caritabile în urmă cu cinci luni. GT-R-ul lui Usain Bolt are un sistem audio Bose cu 10 difuzoare şi un set de jante din aliaj Rays, cu 10 spiţe fiecare, realizate din aluminiu forjat. Bolt este ambasadorul mărcii Nissan din aprilie 2012, sportivul jamaican fiind ales pentru performanţele sale în cadrul Jocurilor Olimpice.

Usain Bolt are 26 de ani, o înălţime de 195 centimetri şi deţine recordul mondial la viteză pe alergarea la 100 de metri plat, 200 de metri plat şi 4x100 metri (ştafetă). Când a stabilit recordul său din 2009, Bolt a parcurs 100 de metri în 9.58 secunde, respectiv 200 de metri în 19.19 secunde. Tot în 2009, Bolt şi-a cumpărat un Nissan GT-R, iar achiziţia a fost motivată prin aprecierile pozitive pe care le-a primit GT-R din partea presei internaţionale.

Urmareste Automarket
În trecut, Bolt a avut două accidente serioase cu BMW M3, ultimul incident având loc în luna iunie a anului trecut. Accidentul precedent a avut loc în 2009, când Bolt s-a răsturnat cu un BMW M3 după ce a pierdut controlul volanului.
Din fericire, ambele situaţii s-au lăsat doar cu pagube materiale.

Via Nissan

Comentarii (5)

  • 07.04.2013
    Imi place culoarea masinii. Arata foarte bine.
    12 5
  • Astia de la Nissan nu mai angajeaza ambasadori dinastia? :D
    11 2
  • palalila ....HAUR FRATE .....sa moara toti dusmanii africani!!
    Bolt e ditamai sportivul ce si-a ales si asta culoarea haurului!!!
    17 2
  • asta e ala de face praf masini :)
    5 1
  • Marius
    se pare ca ii un fel de "crash test dummy" :))
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru