Poze Nissan

Luni, 23 Noiembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Nissan vrea să scoată firele din ecuația mașinilor electrice: un nou sistem de încărcare inductivă

Nissan vrea să ducă tehnologia încărcării inductive pentru mașinile electrice la următorul nivel. Constructorul nipon are în lucru un sistem capabil să încarce fără fir un acumulator de mașină electrică într-o noapte.
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | Modele noi

Nissan GT-R nu va primi o generație nouă până în 2020

Nissan nu pregătește lansarea unei noi generații a lui GT-R înainte de anul 2020, anunță australienii de la Motoring.com citând un oficial al mărcii nipone.
Joi, 05 Noiembrie 2015 | General

Nissan aniversează cinci ani de Juke: doar japonezii ar putea sărbători cu origami

Nissan a decis să sărbătorească cinci ani de la lansarea lui Juke apelând la o tehnică japoneză cu o istorie de 2.000 de ani: origami. La fel ca Juke, macheta din hârtie a mașinii a fost făcută în Regatul Unit.
Miercuri, 26 August 2015 | Autoipoteze

Viitorul model sport din seria Z de la Nissan va fi un crossover

Nissan se pregătește să introducă un crossover în gama Z din portofoliul său. Potrivit englezilor de la Autocar, niponii vor aduce la Frankfurt un concept care să anticipeze noul model.
Marti, 18 August 2015 | Modele noi

Nissan dezvoltă sunete specifice pentru mașinile electrice

Nissan a semnat un parteneriat cu proiectul eVader, care propune să le aducă mașinilor electrice sunete specifice. Scopul proiectului este creșterea siguranței pietonilor în fața mașinilor electrice.
Luni, 03 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Nissan Juke-R 2.0, crossoverul de 600 CP, a fost confirmat pentru producție în serie limitată

Nissan a confirmat oficial decizia de a fabrica în serie limiată noul Juke-R 2.0. Japonezii vor fabrica maximum 17 unități ale crossover-ului de 600 CP.
Luni, 29 Iunie 2015 | General

Nissan Juke Nismo RS și-a adjudecat un nou record la mersul pe două roți

Nissan a stabilit un record inedit cu Juke Nismo RS la Goodwood: cea mai rapidă parcurgere pe două roți a distanței de o milă efectuată cu o mașină.
Joi, 25 Iunie 2015 | Concepte

Nissan Juke-R 2.0: 600 CP pentru varianta îmbunătățită a crossoverului

Nissan a prezentat primele imagini și informații ale variantei îmbunătățite a lui Juke-R. Modelul dezvoltă 600 CP și va fi expus la Festivalul Vitezei de la Goodwood cu titulatura de concept.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Modele noi

Nissan Juke-R Nismo, primul teaser al noii variante de performanță a crossoverului

Nissan a publicat o imagine teaser a lui Juke-R Nismo. Vorbim despre o nouă variantă de performanță a crossoverului nipon, programată pentru debut în 25 iunie.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Nissan Sway, conceptul care prefigurează înlocuitorul lui Micra, a debutat alături de gama Nismo

Nissan a prezentat la Geneva conceptul Sway. Acesta prefaţează înlocuitorul lui Micra şi vine cu un design inspirat de la fraţii săi mai mari. Standul Nissan prezintă şi noile 370Z Nismo, Juke RS Nismo şi GT-R Nismo.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Nissan Pulsar - japonezii au de acum un rival pentru Golf, Focus şi Astra

Nissan a prezentat astăzi primele imagini oficiale ale lui Pulsar, noul său model compact. Hatchback-ul este succesorul spiritual al lui Almera şi completează gama de compacte de la Nissan, care avea în componenţă doar modelul Qashqai.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Modele noi

Nissan Micra va primi o nouă generaţie în 2016 şi va fi produs în Franţa

Renault a anunţat că va investi şapte milioane de euro în fabrica sa din Flins, Franţa, în vederea modernizării pentru producţia următoarei generaţii a lui Nissan Micra, programată pentru anul 2016.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Iulie 2014 | Modele noi

Nissan Qashqai Nismo va avea un motor 1.8 turbo de 266 CP

Nissan va dezvolta o versiunea Nismo a lui Qashqai, pe lângă cea a lui Pulsar, spun surse din cadrul mărcii nipone. SUV-ul compact de performanţă va avea un motor 1.8 turbo, care va livra în jur de 266 CP.
Luni, 16 Iunie 2014 | Industrie

Nissan Vision Gran Turismo Concept, un model de competiţie destinat circuitelor virtuale

Nissan a prezentat astăzi conceptul Vision Gran Turismo, creat special pentru mediul virtual. Acesta va alerga pe circuitele din jocul Gran Turismo împotriva celorlalte modele care poartă sufixul "Vision Gran Turismo" alături de denumirea mărcii care le-a desenat.
Luni, 02 Iunie 2014 | Modele noi

Nissan a publicat prima imagine teaser a noului său pick-up

Nissan se pregăteşte să lanseze un nou pick-up, publicând pe contul oficial de Instagram o imagine teaser a viitorului model. Cel mai probabil, vorbim despre o nouă generaţie a lui Navara.
Vineri, 18 Aprilie 2014 | Industrie

Nissan se bazează pe viitorul său model compact pentru a creşte vânzările din Europa

Japonezii de la Nissan se bazează pe viitorul lor hatchback compact pentru creşterea cu un procent a cotei de piaţă în Europa până la finele anului 2016. Ultimul hatchback de segment C de la Nissan a fost Almera, scos din producție în urmă cu opt ani.
Marti, 15 Aprilie 2014 | Modele noi

Nissan Murano - primele imagini ale noii generaţii

Nissan a prezentat primele imagini ale noii generaţii a lui Murano. A treia generaţie a SUV-ului japonez va ajunge în reprezentanţe până la sfârşitul anului curent.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Intern

Preţuri pentru noul Nissan Qashqai: start de la 18.690 euro

Importatorul Nissan în România a anunţat preţurile noii generaţii a lui Qashqai. SUV-ul compact al japonezilor pleacă de la 18.690 euro cu TVA inclus, valabil pentru versiunea 1.2 benzină turbo de 115 CP.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Nissan Juke Nismo RS: crossoverul de clasă mică se mândreşte cu 218 CP

Odată cu facelift-ul lui Juke, Nissan a prezentat şi versiunea actualizată a lui Juke Nismo RS. Aceasta vine cu mai mulţi cai putere, manevrabilitate perfecţionată şi sistem de frânare sport.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Nissan e-NV200: vehiculul comercial al japonezilor a primit o versiune electrică

Nissan aduce la Geneva versiunea electrică a lui NV200. Modelul are o autonomie de 170 kilometri, se încarcă la 80% din capacitate în doar 30 de minute şi are un spaţiu de încărcare cu volumul de 4.2 metri cubi.

Tag-uri similare

Nissan, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, Nissan Qashqai, Geneva 2010, Qashqai, Nissan Micra, poze Nissan, platforma
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru