Poze Nissan

Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Nissan va prezenta o oglindă retrovizoare digitală

Nissan va aduce la Geneva o oglindă retrovizoare digitală, care funcţionează cu ajutorul unei camere video care transmite imagini filmate din spatele vehiculului în timp real. O versiune de serie va fi disponibilă opţional începând cu anul viitor.
Miercuri, 26 Februarie 2014 | Siguranta

Nissan Qashqai a obţinut cinci stele la testele EuroNCAP

Organismul independent EuroNCAP a testat noua generaţie a lui Qashqai. SUV-ul japonez a fost singurul model pus la încercare în prima sesiune de teste de siguranţă derulată în 2014.
Marti, 21 Ianuarie 2014 | Modele noi

Nissan: "Noul Qashqai este desenat pentru a da senzaţia de siguranţă"

Taisuke Nakamura, directorul de design al Nissan Europe, a explicat scopul elementelor estetice noi din gama Qashqai. Modelul foloseşte mai multe trucuri pentru a întări senzaţia de siguranţă.
Marti, 14 Ianuarie 2014 | Concepte

Nissan Sport Sedan ne arată design-ul viitoarelor berline ale mărcii

Nissan a venit la Salonul Auto de la Detroit cu o berlină de 300 CP în versiune concept. Sport Sedan de la Nissan are dimensiuni comparabile cu Maxima,o berlină vândută în SUA, iar aspectul său va influenţa viitoarele modele ale mărcii.
Marti, 07 Ianuarie 2014 | Concepte

Nissan Sport Sedan, primul teaser al unui concept sportiv pregătit pentru Detroit

Nissan va prezenta la Salonul Auto de la Detroit un concept pe nume Sport Sedan, care înglobează viitorul limbaj de design al mărcii japoneze.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Concepte

Nissan BladeGlider Concept, intepretarea electrică a lui Deltawing

Nissan va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo un concept numit BladeGlider. Acesta prefigurează o versiune de stradă a lui Deltawing, prototipul neobişnuit folosit de japonezi în cursele de anduranţă din 2012.
Joi, 07 Noiembrie 2013 | Modele noi

Nissan Qashqai a ajuns la a doua generaţie: imagini şi informaţii oficiale

Nissan a prezentat primele imagini ale celei de-a doua generaţii a lui Qashqai. SUV-ul compact va fi lansat comercial în 2014, la şapte ani de la debutul primului Qashqai.
Marti, 10 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Nissan X-Trail a primit o nouă generaţie la Frankfurt

Noul Nissan X-Trail a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul vine cu un design schimbat complet, un interior nou şi cu o nouă platformă.
Joi, 01 August 2013 | Autoipoteze

Nissan GT-R Nismo ar putea accelera de la 0 la 100 km/h în două secunde

Nissan ar putea deveni constructorul cu cea mai rapidă maşină de serie din lume odată cu debutul versiunii Nismo a lui GT-R. Potrivit Autoexpress, modelul va accelera de la 0 la 100 km/h în două secunde.
Vineri, 28 Iunie 2013 | Modele noi

Nissan Micra Nismo, "tratament" sport pentru citadina japoneză

Nissan Micra a devenit al treilea membru al gamei Nismo. Citadina a primit un kit estetic, o suspensie sport şi un motor de 116 CP. Debutul pe piaţa europeană nu a fost confirmat încă.
Luni, 03 Iunie 2013 | Modele noi

Nissan Micra facelift, primele imagini oficiale ale versiunii restilizate a citadinei

Micra, cel mai mic model din gama Nissan, a primit un facelift serios la mai puţin de doi ani de la lansarea noii generaţii. Debutul versiunii restilizate are loc în toamnă.
Marti, 07 Mai 2013 | General

Usain Bolt a primit un Nissan GT-R personalizat

Usain Bolt, ambasadorul mărcii Nissan, a primit un GT-R auriu, personalizat după specificaţiile sale. Modelul are un interior alb, sistem audio Bose şi jante forjate Rays.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 08 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Nissan 370Z Nismo, imagini şi informaţii oficiale

Nissan a prezentat la Salonul Auto de la Chicago versiunea Nismo a lui 370Z. Motorul său de 3.7 litri dezvoltă 350 CP şi este acompaniat de o suspensie sport, un sistem de evacuare nou şi un diferenţial cu alunecare limitată.
Joi, 18 Octombrie 2012 | Concepte

Nissan aduce la Sao Paulo un nou concept care va inventa un nou segment

Nissan promite să aducă un concept care va da naştere unui nou segment la Salonul Auto de la Sao Paulo. Pentru moment, constructorul nipon a publicat două teasere ale modelului respectiv.
Marti, 19 Iunie 2012 | Modele noi

Nissan: Viitorul Leaf va avea un design neconvenţional

Nissan promite că viitoarea generaţie a lui Leaf va avea un design neconvenţional, care va fi mult mai îndrăzneţ faţă de actualul model.
Marti, 08 Februarie 2011 | Modele noi

Primele imagini ale versiunii de top a lui Nissan GT-R

Nissan oferă o versiune de lux a lui GT-R, intitulată Egoist, care va fi realizată doar la comandă pentru clienţii pretenţioşi.
Vineri, 17 Septembrie 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: 133 de imagini cu noul Nissan Micra

Nissan a prezentat galeria foto oficială a noii generaţii Micra, model care va debuta la Salonul Auto de la Paris din acest an.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Noul Nissan Micra si-a facut debutul la Geneva

Noua generatie a lui Nissan Micra si-a facut debutul astazi in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acesta va fi disponibil in Europa incepand cu toamna acestui an.
Marti, 23 Februarie 2010 | GENEVA 2010

GALERIE FOTO: 45 de fotografii cu Nissan Qashqai facelift

Nissan a prezentat o galerie foto completa a lui Qashqai facelift, model care va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

Tag-uri similare

Nissan, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, Nissan Qashqai, Geneva 2010, Qashqai, Nissan Micra, poze Nissan, platforma
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru