Nissan Sport Sedan, primul teaser al unui concept sportiv pregătit pentru Detroit

de Sebastian Toma
Marti, 07.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan va prezenta la Salonul Auto de la Detroit un concept pe nume Sport Sedan, care înglobează viitorul limbaj de design al mărcii japoneze.

Nissan Sport Sedan Concept a fost anunţat pe lista de premiere a mărcii în cadrul standului de la Salonul Auto de la Detroit. Modelul înglobează noua generaţie a limbajului de design al mărcii Nissan şi prefigurează o potenţială berlină sport din partea acestora. Alături de Sport Sedan Concept, Nissan va aduce alte două concepte la Salonul Auto de la Detroit, ambele în premieră pentru piaţa din America de Nord, dar prezentate anterior la Tokyo, anume Idx Freeflow şi IDX Nismo.

Până acum, japonezii au publicat doar o imagine teaser a viitorului concept. Aceasta prezintă o grilă frontală în formă de V şi o nouă interpretare a blocurilor optice utilizate de noile modele de serie ale constructorului nipon. Acestea urmăresc ideea de bumerang şi folosesc un set de patru LED-uri, amplasate înspre exteriorul blocului optic.

Urmareste Automarket
Conceptul Sport Sedan de la Nissan ne arată o nouă direcţie de design pentru marca japoneză, concentrată puternic pe crossovere în ultima perioadă.
Berlina pe care o prefigurează acest concept, vândută pe piaţa americană sub numele de Maxima, primeşte trăsături de coupe menite să-i îmbunătăţească estetica dar să nu-i ştirbească spiritul practic. Prezentarea completă a acestui model va avea loc săptămâna viitoare, în cadrul primei zile de presă a Salonului Auto de la Detroit, derulat între 18 şi 26 ianuarie.

Via Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru