Primele imagini ale versiunii de top a lui Nissan GT-R

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 08.02.2011
Nissan oferă o versiune de lux a lui GT-R, intitulată Egoist, care va fi realizată doar la comandă pentru clienţii pretenţioşi.

Japonezii de la Nissan au prezentat o galerie foto a versiunii Egoist a lui GT-R. Respectiva versiune este destinată celor care vor un plus de lux şi exclusivitate la bordul lui GT-R. Pentru a realiza acest lucru, fiecare exemplar GT-R Egoist este realizat la comandă şi este construit sub supravegherea lui Kazutoshi Mizuno. Mizuno este cunoscut ca fiind "părintele" lui GT-R. Interiorul modelului este realizat manual cu cele mai bune tipuri de piele, în timp ce sistemul de sonorizare Bose este optimizat pentru fiecare proprietar în parte.

Motorul versiunii Egoist a lui GT-R este o unitate V6 twin-turbo care oferă 530 CP şi 612 Nm. Apăsarea aerodinamică a fost sporită cu 10%, iar amortizoarele şi şasiul au primit modificări pentru a îmbunătăţi manevrabilitatea şi a creşte confortul la drum. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h este realizată în 3.046 secunde, în timp ce viteza maximă a modelului este de 315 km/h. Performanţa modelului nu a fost un accent principal al pachetului Egoist, deoarece vorbim de o versiune de lux.

Pielea utilizată la interiorul lui GT-R Egoist este furnizată de nemţii de la Seton.

Aceştia au propria lor cireadă şi pot oferi până la 20 de combinaţii de culori la interior. Un alt element al lui GT-R Egoist este volanul, care este realizat manual şi beneficiază de o emblemă desenată personal de Kubota-san. La nivelul exteriorului, GT-R Egoist este oferit doar în nuanţa Ultimate Opal White.

Via | MotorWard

Comentarii (3)

  • Damn !
    It's divine !
    19 2
  • Bentley
    Of inima mea... :)
    Multumi-m-as si cu versiunea aia "mai putin egoista" si cu interior dinala mai putin ingrijit :P :)
    14 2
  • bestiala
    nici o masina germana nu arata asa de frumos...
    si la ce pret...
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru