Nissan Micra facelift, primele imagini oficiale ale versiunii restilizate a citadinei

de Sebastian Toma
Luni, 03.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Micra, cel mai mic model din gama Nissan, a primit un facelift serios la mai puţin de doi ani de la lansarea noii generaţii. Debutul versiunii restilizate are loc în toamnă.

Esential 80 CP dezvoltă motorizarea standard din gama Nissan Micra.
Nissan Micra, cel mai mic model din gama constructorului nipon, a primit un facelift serios. Modelul are o parte frontală restilizată, un set de blocuri optice şi proiectoare redesenate, o capotă modificată şi o nouă grilă faţă. Posteriorul lui Micra a primit un set de stopuri cu LED, o nouă bară spate şi o nouă uşă a hayon-ului. Opţional, cei de la Nissan oferă o nouă gamă de jante din aliaj, un plafon panoramic din sticlă, un sistem de asistenţă la parcare şi noi nuanţe de culoare.

Nivelul de echipare de bază, Visia, include geamuri electrice faţă, închidere centralizată, ABS, ESP, servodirecţie, CD Player cu AUX şi USB, o serie de airbag-uri şi multe altele. Nivelul de echipare următor, Acenta, aduce jante din aliaj de 15 inch, senzori de lumină şi ploaie, Bluetooth, proiectoare de ceaţă şi o serie de elemente cosmetice. Vârful gamei, Tekna, are jante din aliaj de 16 inch, sistem de asistenţă la parcare şi senzori de parcare, climatizare cu reglare digitală, pornire şi acces fără cheie, oglinzi cu pliere şi reglare electrică şi un sistem multimedia Nissan Connect, cu ecran tactil de 5.8 inch şi sistem de navigaţie.

Urmareste Automarket
Gama de motorizări include tot unitatea aspirată cu trei cilindri în linie, de 1.2 litri, care poate fi comandată fie în compania unei transmisii manuale cu cinci trepte, fie în compania unei transmisii CVT.
Pe unele pieţe, Nissan oferă un motor supraalimentat de 1.2 litri, numit DIG-S, care dezvoltă un nivel superior de cuplu şi putere, livrând performanţe de invidiat în acest segment.

Via Nissan

Comentarii (15)

  • Au reciclat farurile de la aygo?
    23 20
  • Strict design
    Mie imi pare ca arata foarte bine! Reusit facelift .
    48 7
  • Dimoiu
    Buna masinuta !
    38 5
  • Jantele imi plac :)
    34 3
  • UGLY MF
    16 32
  • Raul S
    Super tare deschiderea usii cu tocul gagicii... O masina pentru prietena mea, clar!

    @gregg
    amice, eu sunt din generatia cu cheia la gat, dar tu precis esti generatia "messenger" , deci n-ai cum sa stii ce inseamna o masina daca nu parasesti scaunul ala nenorocit de calculator... Mai ai oricum mult laptic de baut.
    30 7
  • Arata ca un Juke, dar mai mic
    7 1
  • gregg@Raul S
    Asa e ma Raul ... ma intreb dc nu cumva in generatia aia la voi in cartier se invata si cititul in zat de cafea! E frumoasa ma dar nu stiu eu sa o apreciez!
    12 28
  • gregg@raul S
    Misto faza cu apasatul butonului "P" pt a activa senzorii de parcare :)) astia au aflat in ce an suntem?? Ps inseamna ca Mito, Fiesta,Mini, DS3, Ibiza (chiar si noul Corsa) sunt reginele frumusestii dc broasca asta e frumoasa ...ma scuzati din nou!
    12 27
  • gregg@raul S
    istetule, butonul ala activeaza de fapt secventa de parcare automata, nicidecum senzorii de parcare. n-ai cu cine...
    6 15
  • @ ala de mai sus : Din cauza asta trage aia de volan la 1:10 :)) De cand are Micra parcare automata ma :)) Asta e sunt eu mai necunoscator si mai putin istet ca tine si nu ai cum sa discuti cu mine, ma scuzi :))
    12 27
  • Frustrare mare! :))
    24 8
  • Mie sincer Nissan Micra si reno twingo nu-mi vor placea niciodata...prefer VW Up...in primul rand arata a mai masina,nu a conserva.
    12 25
  • unu@Gioni
    Daca si VW Up arata mai bine ca Micra ....avand in vedere ca ala chiar e un dulap taiat cu sabia, nu are nici o forma, inseamna ca tu traiesti in lumea lui Mario si Luigi....
    17 1
  • Ce uratanie de masina!!!!! De-a dreptul hidoasa!
    0 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru