Micra

Vineri, 10 Februarie 2023 | Modele noi

Noi detalii despre viitorul Nissan Micra electric: va fi dezvoltat de Renault

Potrivit celor mai noi informații, următoarea generație Nissan Micra va fi electrică și va împărți majoritatea componentelor sale cu viitorul Renault 5 electric. Totodată, japonezii au confirmat și anul lansării viitoarei generații a modelului subcompact.
Vineri, 25 Februarie 2022 | Modele noi

Nissan prezintă ediția specială Micra Kiiro. Disponibilă numai în Marea Britanie și producție limitată la 250 de exemplare

Nissan a publicat imagini cu o ediție specială a modelului subcompact Micra, numită Kiiro. Vopseaua este inspirată după personajul Batman, iar ediția limitată va fi vândută numai în Marea Britanie. Doar 250 de exemplare vor fi construite.
Joi, 27 Ianuarie 2022 | Modele noi

Teaser cu succesorul electric al lui Nissan Micra: 400 de kilometri autonomie

Nissan a publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi succesorul cu zero emisii al modelului Micra. Acesta va fi produs de Renault și ar putea debuta în 2024.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Modele noi

Nissan Micra primește actualizări pentru 2021: subcompacta va fi disponibilă cu nivelurile de echipare N-Sport și N-Design

Nissan Micra va fi disponibilă cu noile niveluri de echipare N-Sport și N-Design, iar motorul de un litru și 100 de cai putere a fost actualizat pentru a respecta noile norme de poluare de la 1 ianuarie.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Modele noi

Informații despre noua generație Nissan Micra: hatchback-ul subcompact va fi dezvoltat și produs de Renault

Nissan a anunțat că următoarea generație a hatchback-ului subcompact Micra va fi dezvoltată și produsă integral de partenerii de Alianță de la Renault.
Marti, 18 August 2020 | Modele noi

Nissan confirmă că Micra va rămâne în gama de modele: hatchback-ul subcompact va primi o nouă generație

Nissan a confirmat că hatchback-ul subcompact Micra va rămâne în gama de modele, fără să fie afectat de planul constructorului japonez care prevede reducerea cu 20% a numărului de modele la nivel global.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Modele noi

Nissan a lansat o ediție specială pentru Qashqai, X-Trail și Micra: N-Tec aduce noutăți de design și mai multă tehnologie

Nissan Qashqai, X-Trail și Micra au primit o ediție specială N-Tec cu îmbunătățiri de design, tehnologii precum ProPilot și compatibilitate cu Android Auto și Apple Car Play.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Nissan Micra: două motoare noi, cutie automată Xtronic, echipare N-Sport și o nouă versiune NissanConnect

Nissan Micra primește două motoare noi pe benzină de până la 117 cai putere, o cutie de viteze automată Xtronic, o versiune de echipare N-Sport și îmbunătățiri la sistemul de infotainment NissanConnect.
Vineri, 07 Octombrie 2016 | General

Nissan Note nu va mai fi vândut în Europa: japonezii pariază totul pe noua generaţie Micra pentru creşterea vânzărilor

Nissan schimbă strategia în segmentul B: Note va ieşi din oferta europeană a producătorului, iar golul lăsat va fi acoperit de noua generaţie a lui Micra.
Miercuri, 05 Octombrie 2016 | Modele noi

Ipoteze de design: Nissan Micra Nismo încinge gama mărcii japoneze

Noua Micra a fost prezentat acum mai puțin de o săptămână la Salonul de la Paris, însă ipotezele legate de un viitor Micra Nismo care să se bată cu Fiesta ST, Clio RS și Corsa OPC au început deja să zboare în jurul nostru.
Joi, 29 Septembrie 2016 | PARIS 2016

PARIS 2016 LIVE: Noul Micra a avut exclusivitatea întregului stand Nissan

Cum ştii că Nissan ia în serios decizia de a relansa lupta în segmentul B? A populat standul de la Salonul Auto de la Paris exclusiv cu exemplare ale celei de-a cincea generaţii Nissan Micra.
Joi, 29 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Renașterea unui simbol: Nissan Micra revine într-o generație cu personalitate

Cea de-a cincea generație Nissan Micra promite multe la nivel estetic și tehnologic, adunând implicit câteva premiere în segmentul B, cum ar fi sistemul de recunoaștere a depășirii benzii de rulare. Subcompacta japoneză revine după o generație de pauză la o motorizare diesel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 23 Iulie 2015 | Modele noi

Nissan Micra primește o nouă generație în 2016 și promite mai mult spațiu și materiale mai bune

Nissan se pregătește să-l înlocuiască pe Micra, iar următorul model, inspirat din conceptul Sway, promite mai mult spațiu și un interior cu materiale de calitate superioară.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Modele noi

Nissan Micra va primi o nouă generaţie în 2016 şi va fi produs în Franţa

Renault a anunţat că va investi şapte milioane de euro în fabrica sa din Flins, Franţa, în vederea modernizării pentru producţia următoarei generaţii a lui Nissan Micra, programată pentru anul 2016.
Luni, 03 Iunie 2013 | Modele noi

Nissan Micra facelift, primele imagini oficiale ale versiunii restilizate a citadinei

Micra, cel mai mic model din gama Nissan, a primit un facelift serios la mai puţin de doi ani de la lansarea noii generaţii. Debutul versiunii restilizate are loc în toamnă.
Duminica, 28 Aprilie 2013 | Industrie

Nissan Micra - noua generație va fi construită în Franța

Nissan a decis ca viitoarea generație a modelului Micra să fie construită cu ajutorul partenerului Renault. Începând din 2016, noul Nissan Micra va fi asamblat la uzina Renault Flins, Franța.
Vineri, 26 Aprilie 2013 | Industrie

Renault va construi noua generaţie a lui Nissan Micra în Franţa

Noua generaţie a lui Nissan Micra va fi construită la uzina Renault din Flins, Franţa. Producţia va începe în 2016, iar cota anunţată pentru primul an este de 80.000 de unităţi.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.
Vineri, 17 Septembrie 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: 133 de imagini cu noul Nissan Micra

Nissan a prezentat galeria foto oficială a noii generaţii Micra, model care va debuta la Salonul Auto de la Paris din acest an.
Joi, 19 August 2010 | Modele noi

Nissan va lansa cel mai ecologic motor pe benzină din lume pe noul Micra

Nissan Micra va primi un motor de 1.2 litri cu trei cilindri care va furniza 94 CP şi 140 Nm graţie ciclului de combustie Miller. Ciclul de combustie Miller a fost inventat în 1940.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Ford, Nissan, Dacia, Opel, Fiat, video, Kia, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru