Nissan Micra primește o nouă generație în 2016 și promite mai mult spațiu și materiale mai bune

de Sebastian Toma
Joi, 23.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan se pregătește să-l înlocuiască pe Micra, iar următorul model, inspirat din conceptul Sway, promite mai mult spațiu și un interior cu materiale de calitate superioară.

Nissan Micra va primi anul viitor o o nouă generație, iar aceasta ar putea beneficia de o caroserie mai mare și mai spațioasă, alături de materiale și finisaje mai bune la interior. Veștile vin de la Trevor Mann, vicepreședintele executiv al Nissan, care le-a acordat britanicilor de la Autocar un interviu în care a vorbit despre aceste schimbări care ar putea să aibă loc în gama Micra. La nivel estetic, modelul de clasă mică de la Nissan este așteptat să preia numeroase trăsături de la conceptul Sway, prezentat la ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva.

Odată cu noua generație, Nissan ar putea să mute producția lui Micra din India în Marea Britanie. Japonezii ar motiva decizia pe fondul investițiilor recente în fabrica de la Sunderland, care a fost proiectată de la început să fie flexibilă. Dar decizia mutării producției de Micra în Regatul Unit nu a fost încă definitivată, deoarece acest lucru ar putea aduce costuri suplimentare având în vedere salariile mai mari ale englezilor, cu toate că mașina ar beneficia de costuri mai mici la transport și scurtarea perioadei de livrare la client din momentul ieșirii pe porțile fabricii.

Urmareste Automarket
Întrebat dacă viitoarea generație a lui Micra va crește în dimensiuni, Trevor Mann nu a exclus această posibilitate.
Vicepreședintele executiv al companiei nipone a afirmat că Nissan va continua evaluarea oportunităților în această privință, urmând să fie luată o decizie finală în această direcție în viitorul apropiat. Engleziii de la Autocar nu exclud posibilitatea ca Nissan să lanseze un model mai mic decât viitoarea Micra, în cazul în care modelul subcompact al japonezilor va primi o caroserie mai mare odată cu noua generație.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru