Nissan Sway

Joi, 23 Iulie 2015 | Modele noi

Nissan Micra primește o nouă generație în 2016 și promite mai mult spațiu și materiale mai bune

Nissan se pregătește să-l înlocuiască pe Micra, iar următorul model, inspirat din conceptul Sway, promite mai mult spațiu și un interior cu materiale de calitate superioară.
Marti, 30 Iunie 2015 | Modele noi

Planurile diviziei Nissan Nismo: ”Nu va exista un Qashqai sportiv, dar ne dorim un hot hatch”

Un oficial Nissan a anunțat că nu va exista o versiune sportivă Nismo pentru actualul Qashqai. Japonezii își doresc însă un derivat performant pentru viitorul Sway, înlocuitorul lui Micra.
Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

GENEVA 2015 LIVE: Nissan Sway și gama de performanță Nismo au emanat sportivitate la standul japonez

Spre deosebire de celelalte saloane auto europene, în cadrul cărora s-a preocupat de reînnoirea gamei, Nissan a mizat la Geneva pe o ofensivă sportivă. Gama Nismo și-a expus vârfurile de lance, însă atenția a fost captată de conceptul Sway.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Nissan Sway, conceptul care prefigurează înlocuitorul lui Micra, a debutat alături de gama Nismo

Nissan a prezentat la Geneva conceptul Sway. Acesta prefaţează înlocuitorul lui Micra şi vine cu un design inspirat de la fraţii săi mai mari. Standul Nissan prezintă şi noile 370Z Nismo, Juke RS Nismo şi GT-R Nismo.
Marti, 24 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Nissan Sway, conceptul care anunţă sportivitatea noii generaţii Micra

Nissan a publicat prima imagine a conceptului Sway, programat să debuteze live la Salonul de la Geneva. Prototipul japonezilor anticipează viitoarea generaţie Micra, complet schimbată de ceea ce vedem în prezent.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan Qashqai, Nissan Juke, modele noi Nissan, noutati Nissan, Nissan Micra, poze Nissan, Nismo, Nissan 370Z, Nissan Juke Nismo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru