Nismo

Joi, 14 Martie | Modele noi

Ultimele noutăți pentru Nissan GT-R: interior albastru și piese Nismo

Nissan a pregătit o serie de noutăți pentru GT-R, cel mai probabil ultimele înainte ca modelul să fie retras din fabricație. Noutățile sunt disponibile doar pe piața din Japonia și constau într-un interior albastru, precum și în piese provenite de la versiunea Nismo.
Vineri, 12 Ianuarie | Modele noi

Nissan prezintă noul Ariya Nismo: 436 CP și sunetul monoposturilor din Formula E

Constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Ariya Nismo. Inițial, modelul a fost lansat pe piața din Japonia, dar va ajunge și pe piețele internaționale.
Marti, 08 August 2023 | Modele noi

Mașinile altora: noul Nissan Skyline Nismo pentru Japonia. Motor V6 de 420 de cai putere

Nissan a dezvăluit oficial noua versiune de performanță Skyline Nismo. Noul model este disponibil exclusiv pe piața din Japonia și vine echipat cu un motor V6 de 420 de cai putere. Producția noului model este limitată la 1000 de exemplare.
Marti, 01 August 2023 | Modele noi

Noul Nissan Z Nismo este aici: pachet vizual nou și motor de 420 CP

Nissan a dezvăluit oficial noua versiune de performanță Z Nismo, creată alături de divizia de performanță a mărcii japoneze. Noul model primește o caroserie cu elemente aerodinamice noi și un motor cu putere mărită până la 420 de cai putere.
Duminica, 26 Decembrie 2021 | Tuning

Divizia de performanță Nissan Nismo va înghiți și celebrul tuner Autech

Nismo, divizia de performanță Nissan, a anunțat că va prelua compania de tuning Autech, care se ocupă, la rândul său, de modificarea modelelor constructorului japonez. În urma fuziunii, va fi creată o nouă companie: Nissan Motorsports & Customizing.
Vineri, 30 Noiembrie 2018 | Concepte

De înaltă tensiune: Nissan Leaf Nismo RC demonstrează potențialul extrem al tehnologiei electrice

Nissan va construi 6 exemplare ale unei versiuni extreme Leaf. Aceasta se numește Leaf Nismo RC și oferă 326 CP și 640 Nm pe o mașină electrică a cărei masă proprii este de doar 1220 de kilograme.
Miercuri, 06 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Magnet pentru tineri: noua generație Nissan Leaf ar putea primi o versiune sportivă Nismo

A doua generație Nissan Leaf ar putea să beneficieze de o versiune sportivă, care să ajute constructorul japonez să atragă potențialii clienți tineri.
Vineri, 09 Octombrie 2015 | Modele noi

Nissan Patrol Nismo, cel mai nou membru al diviziei de performanță

Nissan extinde gama produselor sale de performanță Nismo cu un nou model. Este vorba despre Patrol, SUV-ul de mari dimensiuni al japonezilor, echipat acum cu un motor mult mai puternic.
Marti, 30 Iunie 2015 | Modele noi

Planurile diviziei Nissan Nismo: ”Nu va exista un Qashqai sportiv, dar ne dorim un hot hatch”

Un oficial Nissan a anunțat că nu va exista o versiune sportivă Nismo pentru actualul Qashqai. Japonezii își doresc însă un derivat performant pentru viitorul Sway, înlocuitorul lui Micra.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Feature

Nismo, divizia de performanţă Nissan, a împlinit 30 de ani

Divizia sport a celor de la Nissan împlineşte 30 de ani. Pentru a marca momentul aniversar, Automarket vă prezintă povestea unuia dintre cele mai puternice cuvinte japoneze.
Joi, 24 Iulie 2014 | Modele noi

Nissan Note Nismo - noul membru al diviziei de performanţă este aici

Nissan a dezvăluit astăzi primele imagini cu versiunea Nismo a modelului Note. Derivatul sportiv va sosi în această toamnă şi se va alătura celorlalte modele Nismo din gama Nissan: GT-R, Juke şi 370Z
Joi, 17 Iulie 2014 | Modele noi

Nissan Qashqai Nismo va avea un motor 1.8 turbo de 266 CP

Nissan va dezvolta o versiunea Nismo a lui Qashqai, pe lângă cea a lui Pulsar, spun surse din cadrul mărcii nipone. SUV-ul compact de performanţă va avea un motor 1.8 turbo, care va livra în jur de 266 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 17 Mai 2014 | Modele noi

Nissan 370Z Nismo facelift - primele imagini oficiale

După ce a publicat o imagine teaser, Nissan a dezvăluit versiunea cu facelift a modelului 370Z Nismo la festivalul ZDayZ din Statele Unite ale Americii.
Luni, 25 Noiembrie 2013 | Modele noi

Nissan Qashqai Nismo, confirmat oficial cu 215 cai putere

Nissan va produce o versiune Nismo a modelului Qashqai. Ea va avea 215 cai putere, adică fix cât oferă proaspătul Juke Nismo RS.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | Modele noi

Nissan GT-R Nismo - versiunea de performanţă oferă 600 de cai putere

Nissan a dezvăluit astăzi GT-R Nismo, cel mai nou membru al familiei de performanţă, echipat cu acelaşi motor V6, capabil să dezvolte aproape 600 de cai putere.
Joi, 10 Octombrie 2013 | Modele noi

Nissan Juke Nismo RS - o versiune de 230 de cai va debuta la Salonul de la Los Angeles

Nissan va lansa la Salonul Auto de la Los Angeles o versiune de performanţă a actualului Juke Nismo. Modelul va oferi 230 de cai putere şi va avea o suspensie revizuită.
Joi, 01 August 2013 | Autoipoteze

Nissan GT-R Nismo ar putea accelera de la 0 la 100 km/h în două secunde

Nissan ar putea deveni constructorul cu cea mai rapidă maşină de serie din lume odată cu debutul versiunii Nismo a lui GT-R. Potrivit Autoexpress, modelul va accelera de la 0 la 100 km/h în două secunde.
Vineri, 28 Iunie 2013 | Modele noi

Nissan Micra Nismo, "tratament" sport pentru citadina japoneză

Nissan Micra a devenit al treilea membru al gamei Nismo. Citadina a primit un kit estetic, o suspensie sport şi un motor de 116 CP. Debutul pe piaţa europeană nu a fost confirmat încă.
Vineri, 28 Iunie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (12)

Automarket vă aduce şi la acest sfârşit de săptămână cele mai atrăgătoare propuneri din lumea tuningului. Răspund la apel multe modele germane, dar şi noul coupe Alfa Romeo 4C.
Joi, 27 Iunie 2013 | Modele noi

Nissan va folosi tehnologie preluată din Formula 1 pentru modelele sportive Nismo

Nissan şi echipa britanică de Formula 1 Williams au semnat un parteneriat prin care vor dezvolta împreună viitoarele modele de performanţă Nismo.

Tag-uri similare

BMW, Nissan, Honda, Lexus, tuning, M3, GT-R, performanta, putere, 370Z
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru