M3

Vineri, 15 Martie | Modele noi

BMW M3 spune adio cutiei manuale în Japonia cu o ediție specială

BMW a lansat oficial o ediție specială pentru M3, destinată exclusiv pieței din Japonia. Noua ediție va fi construită în 150 de exemplare, iar acestea vor fi ultimele oferite cu o cutie manuală.
Vineri, 08 Martie | Industrie

Viitorul BMW M3 ar putea să nu renunțe la motorul termic, până la urmă

Potrivit celor mai recente informații, neoficiale ce-i drept, viitorul BMW M3 va fi oferit atât într-o versiune termică cât și pur electrică. Mai mult, ar putea fi păstrat actualul propulsor de 3.0 litri twin-turbo.
Vineri, 21 Iulie 2023 | Industrie

Șeful BMW M dorește ca viitoarele M3 și M4 să fie electrice

Frank van Meel, șeful diviziei de performanță BMW M, și-ar dori ca viitoarele generații ale modelelor de performanță M3 și M4 să fie electrice. Acest lucru va fi posibil doar dacă performanțele vor fi superioare celor cu motoare termice.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Modele noi

BMW prezintă noul M3 CS: 550 de cai putere și producție limitată

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul M3 CS. Motorul cu șase cilindri în linie dezvoltă 550 de cai putere pe care îi livrează ambelor punți.
Marti, 01 Noiembrie 2022 | Feature

Întâlnire între tată și fiu: legendarele BMW M3 CSL și M4 CSL, față în față pe drumuri spectaculoase din Elveția

BMW M4 CSL, cea mai puternică versiune a modelului de performanță bavarez, este urmașul legendarului M3 CSL din 2003. La 19 ani distanță, cele două modele au fost aduse pe drumurile spectaculoase din munții Elveției pentru o reuniune între tată și fiu.
Marti, 16 August 2022 | Masini electrice si hibride

Șeful diviziei BMW M: Electricele vor fi atât de rapide, încât vei spune "Nu mă așteptam la asta"

Potrivit șefului diviziei BMW M, viitoarele mașini electrificate (hibride sau pur electrice) care vor purta "cea mai puternică literă din lume" vor fi atât de revoluționare încât ne vor face să spunem "Nu ne așteptam la asta".
Miercuri, 22 Iunie 2022 | Modele noi

Primul BMW M3 Touring din istorie este aici: 510 CP și tracțiune integrală în standard

Constructorul bavarez de automobile a publicat primele informații și imagini cu primul M3 Touring din istorie. Acesta este bazat pe M3 Competition și dispune de 510 cai putere.
Marti, 07 Iunie 2022 | Modele noi

OFICIAL: BMW confirmă data lansării noului M3 Touring

BMW a anunțat, oficial, data și locul lansării mult așteptatului model de performanță M3 Touring. Noul model va fi dezvăluit în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din Marea Britanie, în 23 iunie.
Marti, 24 Mai 2022 | Modele noi

BMW anunță ediția specială "50 Jahre" pentru M3 și M4

Cu ocazia celor 50 de ani împliniți de legendara divizie M, BMW anunță o ediție specială "50 Jahre" pentru modelele M3 și M4. Aceasta din urmă va fi singura comercializată în Europa.
Miercuri, 04 Mai 2022 | Modele noi

SURSE: Noul BMW M3 Touring va debuta în luna iunie

Potrivit publicației neoficiale BMWBlog, noul M3 Touring ar urma să fie dezvăluit oficial în luna iunie. Noul model va prelua același motor care propulsează varianta sedan a lui M3.
Vineri, 18 Martie 2022 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu viitorul BMW M3 Touring

Viitorul BMW M3 Touring a fost surprins fără camuflaj, iar imaginile au fost postate pe internet. Break-ul de performanță al producătorului din Munchen ar putea debuta în vara acestui an.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Modele noi

Imagini noi cu prototipul viitorului BMW M4 GT3: modelul de competiții debutează în sezonul din 2021

BMW a publicat o serie de imagini noi cu prototipul viitorului M4 GT3. Conform reprezentanților constructorului german, modelul destinat competițiilor va putea fi admirat pe circuite începând cu 2021, iar din sezonul 2022, M4 GT3 va înlocui complet actualul M6 GT3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

Accesorii M Performance pentru noile BMW M3 și M4 Coupe: elemente de caroserie din fibră de carbon și noutăți pentru interior

Noile BMW M3 și M4 Coupe vor putea fi comandate și cu o serie de accesorii din gama M Performance. Pe lista noutăților, nemții trec atât suspensii noi, cât și un sistem de evacuare cu terminații poziționate central.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

BMW a prezentat noile M3 și M4 Coupe: versiune de bază cu 480 CP și cutie manuală, și variantă Competition cu 510 CP și tracțiune integrală

BMW a publicat primele fotografii și detalii referitoare la noile generații M3 și M4 Coupe. Cele două modele de performanță vor fi echipate cu motorul de 3.0 litri în versiuni de 480 CP și 510 CP. Standard, M3 și M4 Coupe vor avea o cutie manuală cu șase trepte.
Luni, 21 Septembrie 2020 | Modele noi

Teasere cu BMW M3 și M4 Coupe: cele două modele de performanță vor fi prezentate în 23 septembrie

BMW a publicat mai multe teasere cu noile M3 și M4 Coupe, care vor fi prezentate oficial în 23 septembrie. Ambele modele vor avea motoare de 3.0 litri cu 480 CP și 510 CP.
Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Primul clip cu prototipul viitorului BMW M3 Touring: nemții încep testele pe drumurile publice cu break-ul de performanță

BMW a publicat un scurt clip cu unul dintre prototipurile viitorului M3 Touring. Modelul se află în faza de dezvoltare, iar debutul versiunii de serie ar putea avea loc spre finalul anului 2022.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Prima schiță oficială cu viitorul BMW M3 Touring: nemții anunță startul testelor cu prototipurile break-ului de performanță

BMW a publicat prima schiță oficială cu viitorul M3 Touring. Este pentru prima dată în istoria nemților când break-ul de clasă medie va avea versiune de performanță produsă în serie.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini camuflate cu noile generații BMW M3 și M4 Coupe: modelele de performanță vor fi prezentate la jumătatea lunii septembrie

BMW a publicat primele imagini camuflate cu viitoarele M3 și M4 Coupe. Modelele vor fi echipate cu motorul de 3.0 litri care va fi disponibil în versiuni de 480 CP și 510 CP. Clienții vor putea alege din variante cu roți motrice spate sau cu tracțiune integrală.
Vineri, 26 Iunie 2020 | Modele noi

BMW a publicat primul clip video cu prototipul viitorului M3: nemții oferă detalii din timpul testelor

BMW a publicat un clip realizat în timpul testelor cu prototipul viitorului M3. Noua generație a sedanului de performanță va fi prezentată în luna septembrie și va fi disponibilă atât în versiune cu roți motrice spate, cât și într-o variantă cu tracțiune integrală.
Joi, 28 Mai 2020 | Modele noi

Informații despre viitoarele modele de performanță BMW: M5 facelift debutează în următoarele două săptămâni, iar M3 și M4 vor fi lansate în toamnă

Markus Flasch, directorul BMW M, a anunțat că viitorul BMW M5 facelift va fi prezentat în următoarele două săptămâni. Totodată, oficialul diviziei de performanță a menționat că noile M3 și M4 vor fi expuse în premieră în luna septembrie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru