M3

Duminica, 03 Noiembrie 2019 | Industrie

Hibridizarea în gama BMW M: "Lucrăm la acest aspect, dar nu pe modelele-simbol ale gamei, adică M2, M3 sau M4"

Markus Flasch, directorul diviziei BMW M, susține că gama de modele M va primi sisteme de propulsie hibride sau hibride plug-in, dar SUV-urile sunt cele mai pretabile la aceste tehnologii. "Dacă o anumită tehnologie nu se califică în a fi mai bună decât precedenta, nu se va întâmpla".
Luni, 13 Mai 2019 | Modele noi

Viitorul BMW M3 va avea și o versiune cu roți motrice spate și transmisie manuală: sedanul de performanță va fi expus în toamna acestui an

Viitoarea generație BMW M3 va fi disponibil și într-o versiune cu roți motrice spate și transmisie manuală. Alături de aceasta, nemții vor veni și cu versiuni cu tracțiune integrală și cutie automată. Sedanul de performanță va miza pe un motor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie care oferă un maxim de 510 CP.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Modele noi

Detalii oficiale despre viitoarea generație BMW M3: motor de 3.0 litri cu până la 510 CP pentru versiunea Competition

Viitoarea generație BMW M3 va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Sedanul de performanță va fi echipat cu un motor de 3.0 litri capabil să ofere 480 CP, respectiv 510 CP pe versiunea Competition. Sistemul inteligent M xDrive face parte din oferta nemților.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Modele noi

Viitoarea generație BMW M3 va fi disponibilă în trei versiuni: vârful de gamă va oferi circa 500 CP

Noul BMW M3 va fi prezentat în 2019, iar surse apropiate companiei spun că sedanul de performanță va fi oferit în trei versiuni. Din oferta producătorului german nu va lipsi și o variantă cu roți motrice spate și cutie manuală. Vârful de gamă promite circa 500 CP.
Sambata, 01 Decembrie 2018 | Modele noi

Informații noi despre viitorul BMW M3: 470 de cai putere și sistem de tracțiune integrală

Noua generație BMW M3 va fi prezentată în 2019, iar primele informații spun că sedanul de performanță va oferi 470 CP și va putea fi comandat și cu un sistem de tracțiune integrală. Din oferta producătorul german nu va lipsi și o versiune cu roți motrice spate și cutie manuală.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație BMW M3: noul sedan de performanță va fi oferit cu roți motrice spate sau cu tracțiune integrală

Noul BMW M3 va fi prezentat în 2019, iar conform primelor informații, sedanul de performanță va fi oferit atât într-o configurație cu roți motrice spate, cât și împreună cu un sistem de tracțiune integrală. Totodată, transmisia manuală nu dispare din oferta producătorului german.
Luni, 10 Octombrie 2016 | O lume nebuna

Când mașina se transformă în coleg de cameră: un american a găsit o metodă inedită de a-și proteja BMW-ul de Uraganul Matthew

Ce faci atunci când ești atașat de propriul BMW M3 E30, dar uraganul riscă să te lase fără "prieten"? Răspuns corect: îl inviți în living pentru câteva zile.
Joi, 17 Septembrie 2015 | Modele noi

BMW M3 a primit o personalizare dedicată Festivalului Oktoberfest

BMW a reaplicat ideea personalizării unui model din portofoliul său cu ocazia Festivalului Oktoberfest. Münchner Wirte este denumirea opere în care a fost transformat modelul din imaginile alăturate.
Duminica, 31 Mai 2015 | General

BMW neagă zvonurile conform cărora va produce o variantă break a modelului M3

În ciuda faptului că piața auto din vestul Europei apreciază automobilele puternice în variantă break, oficialii BMW au dezmințit zvonul conform căruia pregătesc o variantă Touring a modelului M3.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Modele noi

BMW M2 este aşteptat să debuteze în 2015 cu un motor de 400 CP şi transmisie manuală în standard

Divizia M de la BMW lucrează la M2, un model programat să debuteze în a doua parte a anului 2015. Acesta va avea un motor cu şase cilindri în linie care va asigura în jur de 400 CP şi va fi oferit în standard cu transmisie manuală şi tracţiune spate.
Duminica, 26 Ianuarie 2014 | Modele noi

BMW nu va produce o versiune CSL pentru modelele M3 și M4

BMW a renunțat la ideea de a produce o versiune cu greutate scăzută pentru performantele modele M3 și M4. Producătorul german spune că modelele sale sunt suficient de ușoare.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Modele noi

BMW M3 Sedan şi M4 Coupe: imagini, informaţii şi detalii complete

BMW a publicat imaginile oficiale ale lui M3 Sedan şi M4 Coupé. Pentru prima dată în istorie, M3 primeşte un motor turbo. Cealaltă premieră absolută este rebotezarea versiunii coupe în M4, BMW respectând denumirile noi ale gamei proprii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Septembrie 2013 | Modele noi

BMW M3 şi M4: 430 CP şi 500 Nm, transmisie manuală în standard

BMW a publicat o galerie foto oficială a noilor M3 şi M4 în timpul testelor de la Nurburgring. Odată cu acestea, nemţii au dezvelit specificaţiile tehnice ale celor două modele.
Duminica, 07 Iulie 2013 | Industrie

BMW M3 Coupe - final de carieră pentru performantul model bavarez

BMW a asamblat ultimul exemplar BMW M3 Coupe din actuala generație. Exemplarul portocaliu din imagini este ultimul M3 Coupe E92 ce va fi fabricat vreodată.
Duminica, 28 Octombrie 2012 | Modele noi

BMW M3 Frozen Edition pentru piața americană

BMW a lansat o ediție specială a puternicului model M3 pentru piața nord-americană. BMW M3 Frozen Edition este disponibil în trei culori mate speciale.
Marti, 26 Iunie 2012 | Tuning

BMW M3 a primit un pachet de modificări de la Cam Shaft

BMW M3 E92 se pregăteşte să iasă din producţie pentru a primi un înlocuitor, dar tunerii încă dezvoltă pachete pentru acest model. Ultima adăugire pe listă vine de la Cam Shaft, o casă germană specializată în modificări estetice.
Joi, 14 Iunie 2012 | Feature

FEATURE: 30 de ani de BMW Seria 3 E30 - Povestea "Ursului"

Cel mai emblematic model BMW împlineşte 30 de ani în 2012. Vorbim despre a doua generaţie a Seriei 3, cunoscută între pasionaţi sub numele de cod E30.
Marti, 22 Mai 2012 | Modele noi

Viitorul BMW M3 va fi echipat cu un motor turbo cu şase cilindri în linie

Ludwig Willisch, Preşedintele BMW North America, a anunţat că noua generaţie a lui BMW M3 va fi echipată cu un motor turbo cu şase cilindri în linie şi că va fi mai uşoară decât actualul M3.
Vineri, 18 Mai 2012 | Feature

FEATURE: BMW M - 40 de ani de istorie

BMW Motorsport GmbH. Sau, simplu, BMW M. Cea mai puternică literă din alfabet. Iată povestea celor 40 de ani de istorie BMW M GmbH.
Joi, 26 Aprilie 2012 | Motorsport

BMW, constructorul care a câştigat prima cursă DTM din istorie, se întoarce în campionatul german de turisme

BMW revine în campionatul DTM după o absenţă de două decenii, chiar pe circuitul pe care a avut ultima cursă la care a participat marca din Munchen. În sezonul 2012, cursa inaugurală are loc la Hockenheim, circuitul unde BMW deţine mai multe victorii decât pe orice alt circuit.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru