Primul clip cu prototipul viitorului BMW M3 Touring: nemții încep testele pe drumurile publice cu break-ul de performanță

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 26.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat un scurt clip cu unul dintre prototipurile viitorului M3 Touring. Modelul se află în faza de dezvoltare, iar debutul versiunii de serie ar putea avea loc spre finalul anului 2022.

La începutul lunii august au apărut o serie de zvonuri care spuneau că BMW pregătește un M3 Touring. Câteva zile mai târziu, oficialii producătorului bavarez au confirmat informațiile și au publicat și prima imagine teaser cu viitorul break de performanță.

În acel moment, reprezentanții BMW au declarat că inginerii și tehnicienii companiei au demarat testele cu prototipurile lui M3 Touring în cadrul centrului din Garching, Germania.

Acum, pe pagina de Instagram a companiei bavareze a fost publicat un scurt clip cu unul dintre prototipurile break-ului de performanță. Vehiculul este complet camuflat, dar noua grilă pregătită de nemți pentru viitoarele M3 sedan și M4 Coupe poate fi identificată cu ușurință.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de BMW M GmbH (@bmwm) pe

Conform reprezentanților companiei, M3 Touring se află în prima parte a dezvoltării, proces care ar urma să dureze aproximativ doi ani.

În acest caz, break-ul de performanță, ar putea fi prezentat, cel mai devreme, spre finalul anului 2022.

Noul BMW M3 sedan va fi echipat cu motorul pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri și, cel mai probabil, propulsorul va fi introdus și pe break-ul de performanță. Pe versiunea de bază a sedanului, motorul dezvoltă 480 de cai putere, în timp ce pe varianta de top Competition, unitatea va livra 510 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru