M3 Touring

Vineri, 14 Iulie 2023 | Industrie

Ca pâinea caldă. BMW, nevoit să crească producția lui M3 Touring datorită cererii mari

Potrivit celor mai recente informații, BMW a fost nevoit să crească producția noului M3 Touring, la uzina din Munchen, datorită cererii mari.
Joi, 10 Noiembrie 2022 | Intern

Prețuri BMW M3 Touring în România: start de la 98.100 de euro

Noul BMW M3 Touring poate fi comandat acum și la noi în țară. Break-ul de performanță al producătorului din Munchen pornește de la 98.116 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Modele noi

Accesorii M Performance pentru BMW M3 Touring: jante forjate și evacuare din titan

Primul BMW M3 Touring din istorie poate fi configurat cu o gamă largă de accesorii M Performance. Pe listă regăsim jante forjate, cu diametrul de până la 21 de inch, dar și un sistem de evacuare din titan.
Joi, 23 Iunie 2022 | Motorsport

Proaspătul BMW M3 Touring este noul Safety Car din MotoGP

Primul BMW M3 Touring din istorie va fi noul Safety Car din MotoGP. Break-ul de performanță german va debuta în acest rol cu ocazia etapei din Marea Britanie, de pe legendarul circuit Silverstone.
Miercuri, 22 Iunie 2022 | Modele noi

Primul BMW M3 Touring din istorie este aici: 510 CP și tracțiune integrală în standard

Constructorul bavarez de automobile a publicat primele informații și imagini cu primul M3 Touring din istorie. Acesta este bazat pe M3 Competition și dispune de 510 cai putere.
Vineri, 17 Iunie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Viitorul BMW M3 Touring, cel mai rapid break de pe Nurburgring

Viitorul BMW M3 Touring, cu care vom face cunoștință în 23 iunie, ar fi stabilit un record pentru mașinile break pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Clipul a fost publicat chiar de divizia M.
Marti, 07 Iunie 2022 | Modele noi

OFICIAL: BMW confirmă data lansării noului M3 Touring

BMW a anunțat, oficial, data și locul lansării mult așteptatului model de performanță M3 Touring. Noul model va fi dezvăluit în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din Marea Britanie, în 23 iunie.
Miercuri, 04 Mai 2022 | Modele noi

SURSE: Noul BMW M3 Touring va debuta în luna iunie

Potrivit publicației neoficiale BMWBlog, noul M3 Touring ar urma să fie dezvăluit oficial în luna iunie. Noul model va prelua același motor care propulsează varianta sedan a lui M3.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitorul BMW M3 Touring

Constructorul bavarez de automobile a publicat un nou teaser video cu viitorul M3 Touring. Așa cum era de așteptat, primul M3 break (de serie) este testat pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.
Vineri, 18 Martie 2022 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu viitorul BMW M3 Touring

Viitorul BMW M3 Touring a fost surprins fără camuflaj, iar imaginile au fost postate pe internet. Break-ul de performanță al producătorului din Munchen ar putea debuta în vara acestui an.
Marti, 15 Martie 2022 | Modele noi

Partea din spate a viitorului BMW M3 Touring, dezvăluită într-un nou video

Divizia BMW M i-a dedicat un întreg video viitorului M3 Touring, un model atât de așteptat de fanii producătorului din Munchen. În acest clip poate fi observată partea din spate, necamuflată, a noului break de performanță.
Miercuri, 09 Martie 2022 | Modele noi

Un nou teaser cu primul BMW M3 Touring din istorie. Ar putea debuta în vara acestui an

Primul BMW M3 Touring din istorie apare într-un nou clip publicat de constructorul bavarez. Potrivit unor surse apropiate companiei, break-ul de performanță ar putea debuta în vara acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Ianuarie 2022 | Modele noi

Teaser cu viitorul BMW M3 Touring. Varianta break a modelului de performanță va debuta în acest an

BMW a publicat un material video teaser cu noul M3 Touring. Constructorul german va oferi modelul M3 și în variantă break, iar debutul oficial va avea loc în acest an.
Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Primul clip cu prototipul viitorului BMW M3 Touring: nemții încep testele pe drumurile publice cu break-ul de performanță

BMW a publicat un scurt clip cu unul dintre prototipurile viitorului M3 Touring. Modelul se află în faza de dezvoltare, iar debutul versiunii de serie ar putea avea loc spre finalul anului 2022.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Prima schiță oficială cu viitorul BMW M3 Touring: nemții anunță startul testelor cu prototipurile break-ului de performanță

BMW a publicat prima schiță oficială cu viitorul M3 Touring. Este pentru prima dată în istoria nemților când break-ul de clasă medie va avea versiune de performanță produsă în serie.
Duminica, 31 Mai 2015 | General

BMW neagă zvonurile conform cărora va produce o variantă break a modelului M3

În ciuda faptului că piața auto din vestul Europei apreciază automobilele puternice în variantă break, oficialii BMW au dezmințit zvonul conform căruia pregătesc o variantă Touring a modelului M3.

Tag-uri similare

BMW, M3, M3 Touring, touring, M3 break
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru