Touring

Miercuri, 16 Noiembrie 2022 | Modele noi

Versiuni entry-level noi pentru Lucid Air: Pure și Touring. 487 CP și preț de 92.000 de dolari

Lucid Motors a lansat două versiuni entry-level noi pentru modelul electric Air. Cea mai accesibilă versiune se numește Pure, iar următoarea echipare în ierarhie poartă numele Touring. Versiunea Pure aduce un propulsor de 487 de cai putere și pleacă de la 92.900 de dolari.
Duminica, 31 Mai 2015 | General

BMW neagă zvonurile conform cărora va produce o variantă break a modelului M3

În ciuda faptului că piața auto din vestul Europei apreciază automobilele puternice în variantă break, oficialii BMW au dezmințit zvonul conform căruia pregătesc o variantă Touring a modelului M3.
Duminica, 13 Mai 2012 | Modele noi

OFICIAL: Noul BMW Seria 3 Touring

BMW prezintă oficial a doua variantă de caroserie pentru noua Serie 3. este vorba de modelul Touring destinat celor practici. Noul BMW Seria 3 Touring soseşte în România în luna septembrie.
Joi, 20 Octombrie 2011 | Modele noi

BMW M5 nu va primi nici tracţiune integrală şi nici versiune Touring

Albert Biermann, responsabil de dezvoltarea produselor la BMW M, le-a acordat celor de la Autoblog un interviu în cadrul căruia a explicat de ce nu va exista un M5 F10 cu tracţiune integrală şi nici o versiune Touring a acestuia.
Marti, 03 Februarie 2009 | Economic

Vanzarile diviziei M de la BMW au crescut in 2008

BMW confirma succesul de vanzari obtinut de diviza M in anul 2008 si anunta lansarea unui nou model M in decursul acestui an.

Tag-uri similare

BMW, vanzari, M3, Roadster, Coupe, M5, cabrio, M, M6, Individual
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru