M

Joi, 12 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

BMW M ar putea lansa o mașină electrică nouă cu două motoare electrice în spate

Potrivit informațiilor din presă, divizia de performanță BMW M are în plan să lanseze un model pur electric în viitorul apropiat. Acesta ar urma să aibă o configurație cu două motoare electrice, care să antreneze exclusiv roțile din spate.
Joi, 15 Iunie 2023 | Industrie

BMW M renunță la cutia automată cu dublu ambreiaj

Divizia de performanță BMW M a anunțat că renunță definitiv la cutia automată cu dublu ambreiaj pentru modelele sale. Aceasta va fi înlocuită de o cutie automată tradițională, cu un convertizor de cuplu.
Luni, 20 Martie 2023 | Modele noi

Noutăți BMW în 2023: versiune de performanță pentru i7 și un model M „foarte special”

BMW a anunțat câteva dintre noutățile pe care le pregătește pentru acest an cu ocazia Concursului de Eleganță din Villa d’Este. În cadrul evenimentului, bavarezii vor prezenta versiunea de performanță i7 M70, alături de un nou model M cu două locuri, descris de BMW ca fiind „foarte special”.
Marti, 16 August 2022 | Masini electrice si hibride

Șeful diviziei BMW M: Electricele vor fi atât de rapide, încât vei spune "Nu mă așteptam la asta"

Potrivit șefului diviziei BMW M, viitoarele mașini electrificate (hibride sau pur electrice) care vor purta "cea mai puternică literă din lume" vor fi atât de revoluționare încât ne vor face să spunem "Nu ne așteptam la asta".
Sambata, 25 Iunie 2022 | Industrie

BMW anunță un nou model special M. Producția ar fi una limitată

Constructorul german de automobile va lansa un nou model special M în decursul acestui an. Potrivit informațiilor neoficiale, acesta ar putea fi produs în doar 50 de exemplare.
Marti, 15 Martie 2022 | Modele noi

Partea din spate a viitorului BMW M3 Touring, dezvăluită într-un nou video

Divizia BMW M i-a dedicat un întreg video viitorului M3 Touring, un model atât de așteptat de fanii producătorului din Munchen. În acest clip poate fi observată partea din spate, necamuflată, a noului break de performanță.
Duminica, 03 Noiembrie 2019 | Industrie

Hibridizarea în gama BMW M: "Lucrăm la acest aspect, dar nu pe modelele-simbol ale gamei, adică M2, M3 sau M4"

Markus Flasch, directorul diviziei BMW M, susține că gama de modele M va primi sisteme de propulsie hibride sau hibride plug-in, dar SUV-urile sunt cele mai pretabile la aceste tehnologii. "Dacă o anumită tehnologie nu se califică în a fi mai bună decât precedenta, nu se va întâmpla".
Vineri, 30 August 2019 | Reportaj

Bătrânul și muntele: cu Jochen Neerpasch pe Transfăgărășan

Am mers la Sibiu pentru un eveniment excepțional. BMW România l-a invitat în România pe Jochen Neerpasch, părintele diviziei M. Bonus: trei modele M și două Z plus cea mai frumoasă șosea alpină din lume.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Reportaj

Ziua M

Am luat parte la materializarea visului oricărui pasionat auto: 7 modele BMW M diferite în acelaşi loc. Pe circuit. Pentru o zi întreagă.
Vineri, 18 Mai 2012 | Feature

FEATURE: BMW M - 40 de ani de istorie

BMW Motorsport GmbH. Sau, simplu, BMW M. Cea mai puternică literă din alfabet. Iată povestea celor 40 de ani de istorie BMW M GmbH.
Duminica, 13 Mai 2012 | Modele noi

OFICIAL: BMW Seria 1 cu trei portiere și noul M135i

BMW lansează a doua versiune de caroserie pentru cel mai mic model din gamă: Seria 1 cu trei uși. Tot acum anunță și cea mai puternică versiune a acestui model: M135i
Joi, 28 Ianuarie 2010 | GENEVA 2010

Noua divizie de performanta R de la VW debuteaza la Geneva

Debutul oficial al noii divizii de performante a celor de la Volkswagen va avea loc la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Decembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Infiniti M, rivalul nipon al lui BMW Seria 5

Infiniti M va fi lansat si pe piata din Europa la sfarsitul anului viitor. Modelul a debutat saptamana asta la Salonul Auto de la Los Angeles si rivalizeaza BMW Seria 5 si Mercedes-Benz E-Klasse.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Modele noi

Infiniti trece pe diesel

La aproape un an de la debutul pe piata din Europa, Infiniti va oferi si un motor diesel pentru trei dintre modelele sale.
Sambata, 29 August 2009 | Tuning

Transplant de V10 pentru vechiul BMW Z4

Tunerul Manhart Racing a transplantat propulsorul V10 existent sub capota bavarezului M5 pe roadsterul din aceeasi familie, BMW Z4. Rezultatul este o masina care accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde.
Marti, 18 August 2009 | Video

VIDEO: Prezentarea virtuala a noului Infiniti M

Pebble Beach a marcat debutul virtual al celui mai nou model din gama Infiniti. Primul clip de prezentare filmat cu ocazia festivitatii a aparut astazi pe internet.
Sambata, 15 August 2009 | Modele noi

Prezentare virtuala a noii generatii Infiniti M

Infiniti a oferit o prezentare inedita a noii generatii M. Deoarece automobilele nu erau finalizate si nu puteau participa la festivalul Pebble Beach, cei de la Infiniti au ales o lansare virtuala a noilor modele.
Sambata, 08 August 2009 | Modele noi

Primul teaser cu noul Infiniti M

Noua generatie a modelului Infiniti M isi va face debutul luna aceasta in cadrul concursului Pebble Beach.
Miercuri, 22 Iulie 2009 | Modele noi

BMW ar putea introduce motoare diesel pe versiunile M

Un oficial al constructorului bavarez a lasat sa se inteleaga ca pe viitor modelele diviziei de performanta M ar putea primi sub capota motoare diesel performante.
Vineri, 12 Iunie 2009 | General

Designerul lui Ferrari Enzo si-a deschis un nou studio

Japonezul care a desenat supercar-ul Ferrari Enzo si-a deschis un studio de design in California. Pe langa automobile, noul studio va desena si mobila pentru interior.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Porsche, Nissan, Mercedes-Benz, VW, video
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru