BMW anunță un nou model special M. Producția ar fi una limitată

de Alexandru Monenciu
Sambata, 25.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile va lansa un nou model special M în decursul acestui an. Potrivit informațiilor neoficiale, acesta ar putea fi produs în doar 50 de exemplare.

În 2022, celebra divizie BMW M celebrează 50 de ani de la înființare. Momentul este marcat de o serie de evenimente și modele speciale. Unul dintre ele este primul M3 Touring din istorie, o mașină care a debutat în urmă cu două zile.

Acesta poate fi văzut în acțiune în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood. Tot acolo, mai marii BMW M au anunțat un nou model special M care ar urma să debuteze anul acesta.

Potrivit informațiilor neoficiale, acesta ar urma să fie bazat pe M4 CSL. Lista cu modificări ar putea include o serie de elemente aerodinamice active, dar și elemente de caroserie unice.

Motorul de 3.0 litri, twin-turbo, va dezvolta circa 600 de cai putere. Transmisia automată și roțile motrice spate vor completa pachetul.

Acest nou model special M va fi replicat în doar 50 de exemplare, iar prețul de pornire va fi de 600.000 de euro. Din nou, aceste informații nu au fost confirmate de BMW, sunt doar zvonuri.

via BMWBlog

Comentarii (1)

  • Claudiu
    Poate fii un Bmw M4 GTS sau M3 CSL
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru