Noutăți BMW în 2023: versiune de performanță pentru i7 și un model M „foarte special”

de Tiberiu Safta
Luni, 20.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunțat câteva dintre noutățile pe care le pregătește pentru acest an cu ocazia Concursului de Eleganță din Villa d’Este. În cadrul evenimentului, bavarezii vor prezenta versiunea de performanță i7 M70, alături de un nou model M cu două locuri, descris de BMW ca fiind „foarte special”.

La fel ca și în anii trecuți, BMW va participa și în acest an la Concursul de Eleganță din Villa d’Este, acolo unde va prezenta 3 modele noi, dintre care două vor fi premiere absolute. Unul dintre modelele care vor fi expuse la evenimentul anual este noul SUV XM Label Red, versiunea de performanță a noului SUV de lux al mărcii.

Alături de acest model, bavarezii vor prezenta, în premieră, o versiune de performanță a sedanului electric i7. Noul model, botezat i7 M70, urmează să fie noul etalon al bavarezilor și să fie și cel mai puternic model de serie produs vreodată de aceștia.

La final, BMW va mai prezenta și un model deocamdată misterios. Acesta va purta litera diviziei de performanță M și este descris de constructorul german ca fiind un model "foarte special". Până acum, nu există mai multe informații despre acest model.

Concursul de Eleganță din Villa d’Este va avea loc în Italia, în apropiere de Lacul Como. Evenimentul este programat în perioada 19-23 mai.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru