Xm

Duminica, 21 Ianuarie | Economic

BMW XM a fost cea mai vândută mașină exotică în Europa, în 2023

Noul BMW XM a fost cel mai vândut model din clasa mașinilor exotice în Europa, în 2023. SUV-ul de lux a fost vândut în peste 3100 de exemplare pe Bătrânul Continent, dintre care 55 au ajuns în România.
Marti, 18 Aprilie 2023 | Modele noi

BMW lansează XM 50e, noua versiune entry-level a SUV-ului: motor electrificat de 475 CP

BMW a lansat, în mod ceva mai discret, noul XM 50e, versiunea entry-level a noului SUV al bavarezilor. Noul model primește un motor hibrid de 475 de cai putere, cu 6 cilindri.
Vineri, 24 Martie 2023 | Modele noi

Noul BMW XM ar putea primi o versiune cu motor hibrid cu 6 cilindri

Potrivit unor informații noi, BMW lucrează la o versiune nouă a SUV-ului XM. Noul model ar urma să primească un motor hibrid cu 6 cilindri, iar acesta va fi disponibil exclusiv pe piața din China.
Luni, 20 Martie 2023 | Modele noi

Noutăți BMW în 2023: versiune de performanță pentru i7 și un model M „foarte special”

BMW a anunțat câteva dintre noutățile pe care le pregătește pentru acest an cu ocazia Concursului de Eleganță din Villa d’Este. În cadrul evenimentului, bavarezii vor prezenta versiunea de performanță i7 M70, alături de un nou model M cu două locuri, descris de BMW ca fiind „foarte special”.
Luni, 27 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul BMW XM Label Red: lista de așteptare a fost deschisă

Constructorul german de automobile a deschis, oficial, lista de așteptare pentru viitorul XM Label Red. Acesta va fi cel mai puternic BMW, de serie, din istoria mărcii.
Luni, 20 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

BMW anunță nuanțe exterioare noi pentru SUV-ul XM

Constructorul german de automobile anunță o serie de culori noi pentru SUV-ul XM. Acestea fac parte din catalogul Individual și vor putea fi comandate începând cu luna aprilie 2023.
Vineri, 03 Februarie 2023 | Modele noi

Noul BMW XM Label Red va lua startul în celebra urcare de la Pikes Peak

Noul BMW XM Label Red, cel mai puternic SUV al mărcii bavareze, va lua startul în celebra urcare de la Pikes Peak din Statele Unite. Evenimentul va fi organizat în vară.
Vineri, 02 Decembrie 2022 | Industrie

BMW: SUV-ul plug-in hybrid XM a intrat în producție

Noul BMW XM a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Spartanburg, Statele Unite ale Americii. SUV-ul german este echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid care dezvoltă, momentan, 653 de cai putere.
Joi, 20 Octombrie 2022 | Intern

Noul BMW XM a ajuns în România. Au fost vândute deja 15 exemplare

BMW a prezentat noul XM la noi în țară, iar noi am fost acolo să îl întâmpinăm așa cum se cuvine. Mai mult, am aflat că au fost deja vândute 15 exemplare.
Joi, 29 Septembrie 2022 | Intern

Prețuri BMW XM în România: pornește de la 170.000 de euro

BMW a anunțat prețurile pentru noul SUV plug-in hybrid XM în România. Acesta pornește, la noi în țară, de la 170.051 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 28 Septembrie 2022 | Modele noi

Acesta este BMW XM, primul SUV dezvoltat de la zero de divizia de performanță: 653 CP și motor PHEV

Constructorul german de automobile prezintă, după o lungă campanie de promovare, primul XM din istorie. SUV-ul are un sistem de propulsie plug-in hybrid și dispune de 653 CP. Ulterior va debuta și o versiune de top cu 745 CP.
Miercuri, 14 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Noul BMW XM debutează în 27 septembrie

Constructorul german de automobile a publicat un nou teaser cu viitorul XM. Cu această ocazie, BMW a confirmat și data lansării: 27 septembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 10 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

O nouă imagine teaser cu viitorul BMW XM. Intră în producție până la finalul anului

BMW a publicat o imagine teaser nouă cu viitorul model plug-in hybrid XM. Acesta este programat să intre în producție până la finalul acestui an.
Marti, 16 August 2022 | Masini electrice si hibride

Șeful diviziei BMW M: Electricele vor fi atât de rapide, încât vei spune "Nu mă așteptam la asta"

Potrivit șefului diviziei BMW M, viitoarele mașini electrificate (hibride sau pur electrice) care vor purta "cea mai puternică literă din lume" vor fi atât de revoluționare încât ne vor face să spunem "Nu ne așteptam la asta".
Luni, 16 Mai 2022 | Modele noi

Imagini cu viitorul BMW XM din timpul testelor dinamice: V8 + motor electric, 650 CP

Constructorul bavarez de automobile publică o serie de imagini cu viitorul XM din timpul testelor dinamice. Sistemul de propulsie M hibrid combină un motor V8 cu o unitate electrică, puterea totală ajungând la 650 de cai putere.
Joi, 02 Decembrie 2021 | Concepte

BMW prezintă conceptul XM: plug-in hybrid, 750 CP și versiune de serie în 2022

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre conceptul XM. Versiunea de producție, care debutează la finalul anului viitor, se anunță a fi cea mai puternică mașină produsă vreodată de BMW în serie.

Tag-uri similare

BMW, xm, bmw xm, concept xm, suv xm
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru