OFICIAL: Noul BMW XM debutează în 27 septembrie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 14.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat un nou teaser cu viitorul XM. Cu această ocazie, BMW a confirmat și data lansării: 27 septembrie.

Bavarezii continuă campania de promovare a viitorului SUV botezat XM. BMW a publicat un nou teaser și, cel mai important, a confirmat data lansării. Evenimentul va avea loc în 27 septembrie.

În noul clip publicat de marca germană se poate observa grila iluminată, farurile și luminile de zi subțiri.

Anterior, BMW a precizat că noul XM va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid. Acesta va fi compus dintr-un motor V8, nou dezvoltat, și o unitate electrică. Ansamblul va dezvolta în total 653 de cai putere și 800 Nm.

Potrivit zvonurilor, constructorul din Munchen ar putea oferi și o versiune mai puternică, care să ofere 748 CP și un cuplu de 1.000 Nm.

Folosind doar propulsia electrică, noul BMW XM va putea parcurge până la 80 de kilometri (WLTP).

SUV-ul va fi asamblat în SUA, la uzina din Spartanburg.

via BMW

Comentarii (5)

  • Omu’
    Abia aștept măgăoaia cu rinichii mari cât plămânii
    3 0
  • Dupa capodopera Ferrari vine porcusorul asta. Mai multi cai dar si mai multa grila in fata :)
    2 0
  • N-are nici o treaba cu noul Ferrari (nici preț nici dimensiuni), deși o sa coste destul si asta. L-am văzut acum vreo 2 săptămâni in “piele si oase” si lăsând la o parte chestiile subiective de design, au făcut ditamai animalul si l-au umplut de chestii premium si chiar peste, dar doar pentru cine se pate lipsi de peste 120.000 de euro…
    2 0
  • @Dutz

    Eu discutam strict din punct de vedere al stilului, nu al pretului. La 400000 Euro Ferrari are cred ca mai putin de 5 concurenti.

    Pe de o parte avem un design fluid, bine proportionat, cu suicide doors si interior minunat si la sfarsitul lunii primim o bucata de metal desenata cu topor.
    1 1
  • De acord… noul Ferrari ceva sublim, dar dacă faci așa design la o namila de 7 locuri iese chici… de aia nici nu vezi nu că nu-i duce capul, ci pentru ca iese nasol.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru