BMW prezintă un exemplar XM unicat, creat în colaborare cu Naomi Campbell

de Tiberiu Safta
Joi, 16.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a dezvăluit oficial un exemplar unicat al SUV-ului de performanță XM. Exemplarul este "îmbrăcat" parțial în catifea și este rezultatul unei colaborări dintre marca germană și fotomodelul Naomi Campbell.

Constructorul bavarez a publicat mai multe imagini oficiale cu un exemplar unicat neobișnuit al lui XM, SUV-ul de performanță dezvoltat integral de divizia BMW M. Noul exemplar special este botezat Mystique Allure și este rezultatul unei colaborări dintre BMW și celebra Naomi Campbell, fotomodel și actriță engleză.

Alături de suprafața acoperită cu catifea, caroseria noului exemplar unicat este vopsită într-o nuanță de mov. Catifeaua este prezentă în proporții mari și în habitaclu, unde acoperă scaunele și capitonajul plafonului.

Noul exemplar unicat BMW XM Mystique Allure va fi expus public în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, în Franța. Evenimentul a început acum două zile și va ține până în 25 mai.

via BMW

Comentarii (4)

  • Cocalarii au un nou reper de ridicol
    4 1
  • Sa ai frigiderul plin panarama pensata.
    2 0
  • Au și cocalarii mândria lor… e prea urata!!!
    2 1
  • Grotesc dar mai bine decât M4 și derivate.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru