BMW anunță nuanțe exterioare noi pentru SUV-ul XM

de Alexandru Monenciu
Luni, 20.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță o serie de culori noi pentru SUV-ul XM. Acestea fac parte din catalogul Individual și vor putea fi comandate începând cu luna aprilie 2023.

SUV-ul XM este primul model electrificat din familia BMW M. A debutat în toamna anului trecut alături de un sistem de propulsie plug-in hybrid format dintr-un agregat V8 twin-turbo, o unitate electrică și o baterie de 25.7 kWh.

Ansamblul dezvoltă în total 653 de cai putere și 800 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 4.3 secunde. Autonomia în modul pur electric ajunge până la 88 de kilometri. 

Începând cu luna aprilie 2023, clienții vor putea opta pentru o serie de culori exterioare noi. Acestea fac parte din catalogul Individual.

Lista include nuanțe ca BMW Individual Verde Urban, BMW Individual Petrol Mica Metallic, BMW Individual Verde Anglesey Metallic și BMW Individual Sepia Metallic.

BMW XM este asamblat la uzina din Spartanburg, Statele Unite ale Americii.

via BMW

Comentarii (1)

  • Alfica
    Pe verde arata exact ca porcusorul din Angry Birds. Interesanta sursa de inspiratie.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru