Noul BMW XM a ajuns în România. Au fost vândute deja 15 exemplare

de Alexandru Monenciu
Joi, 20.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a prezentat noul XM la noi în țară, iar noi am fost acolo să îl întâmpinăm așa cum se cuvine. Mai mult, am aflat că au fost deja vândute 15 exemplare.

Constructorul german de automobile a prezentat noul XM la finalul lunii septembrie. Vorbim despre al doilea model dezvoltat de la zero de către celebra divizie M, după M1.

BMW XM este echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid, format dintr-un motor V8, twin-turbo, de 4.4 litri, o unitate electrică și o baterie de 25.7 kWh. Sistemul dezvoltă 653 de cai putere și 800 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 4.3 secunde.

În modul full electric, modelul bavarez poate parcurge până la 88 de kilometri.

Ulterior, clienții vor avea la dispoziție și versiunea XM Label Red, cu 748 CP și 1.000 Nm cuplu.

Cu șase luni rămase până la debutul pe piață, BMW XM a ajuns în România și, mai mult, au fost vândute deja 15 exemplare la noi în țară. Noi am fost la eveniment și l-am întâmpinat așa cum se cuvinte.

În România, noul BMW XM pornește de la 170.051 euro cu TVA inclus. SUV-ul va intra pe linia de asamblare a uzinei din Spartanburg, SUA, începând cu luna decembrie 2022.

via BMW România

Comentarii (4)

  • Cum? S-au și găsit 15 amatori de a cumpăra rezultatul încrucișării dintre o mobilă de bucătărie și o pereche de ochelari de ski?
    24 5
  • tehnicoceanu
    are nu doar 2,8 tone ci si 5,11 m, deci 15 vandute = 30 locuri de parcare duse.
    chiar daca spala ceva banet nu-i inteleg pe eco-ipocritii care asteapta vreo 2 ani, timp in care nu doar prizele ci si planeta pot sa fie rase.
    28 6
  • @tehnicoceanu
    asa estimezi sau asa iti doresti? cu prizele si planeta rase.

    si ce daca are 2.8 tone? masina aia face si recuperare. coaja ta, desi usoara, nu face.

    in afara de aia care spala banet, greu de crezut, dar mai sunt si oameni care isi iau masini gen XM din bani facuti cinstit, oameni la locul lor, care cauta o masina noua, moderna si sigura pentru ei si pasagerii lor la care tin. ca nu se stie... poate intra in ei vreun bezmetic cu mazda 2 cuprins de frenezia condusului sportiv si de grija ca din zi in zi ii limiteaza oculta libertatea de miscare.
    7 24
  • Doar 170k pret de pornire?
    Vai dar parca masinile electrice erau scumpe, adica alea la vreo 50k ....
    Cum oare sa dai bani pe o asemenea oribilitate?
    Doar sa nu-i muncesti.
    Jignire pentru cei ce vor sa salveze planeta.
    19 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru