Prețuri BMW XM în România: pornește de la 170.000 de euro

de Alexandru Monenciu
Joi, 29.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunțat prețurile pentru noul SUV plug-in hybrid XM în România. Acesta pornește, la noi în țară, de la 170.051 euro cu TVA inclus.

Constructorul german de automobile a lansat, după o lungă campanie de promovare, noul XM: primul model electrificat dezvoltat de divizia de performanță M.

Acesta vine echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid compus dintr-o unitate V8 twin-turbo, de 4.4 litri, un motor electric și o baterie de 25.7 kWh. În total, ansamblul dezvoltă 653 de cai putere și 800 Nm cuplu.

În aceste condiții, SUV-ul bavarez atinge 100 de km/h în 4.3 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Pentru că vorbim despre un plug-in hybrid, noul BMW XM poate parcurge până la 88 de kilometri în modul pur electric, viteza maximă în acest caz fiind de 140 km/h.

În toamna anului viitor, XM va primi o versiune și mai puternică. Denumită XM Label Red, aceasta va oferi 748 CP și 1.000 Nm cuplu.

Acum, constructorul din Munchen anunță lista de prețuri aferentă pieței din România. De aici aflăm că noul BMW XM pornește, la noi în țară, de la 170.051 euro cu TVA inclus.

Primele exemplare vor ajunge în showroom-urile din întreaga lume în primăvara anului 2023.

via BMW

Comentarii (11)

  • tc1900
    nici cocalarii nu ar cumpara asa ceva...
    13 5
  • Degeaba, tot bocciu e!
    13 2
  • Mai urat de atat se poate??
    12 4
  • Prețul este suficient pentru ca bombardierii autohtoni să nu se apropie de acest model, nici la mâna a patra :).
    13 0
  • Manelistii din romania o sa se scarpine in cap. Noua "identitate vizuala" de la BMW e cam horror. Nu stiu cine e individul care aproba designul asta de desene animate cu robotzei din viitor, dar mie personal nu-mi place...
    14 3
  • Seriff
    E bine ca merge 88 km electric, sa stea proprietarii la Promenada la coada 5 ore sa o incarce, alaturi de alti cocalari plini de bani care vor sa iasa ieftin dupa ce au au dat banii de casa pe un gunoi de masina.
    10 5
  • @Seriff
    Cocalarii nu vor sta la coada. Ei nu stiu ce inseamna PHEV si ca ar trebui incarcat.
    Masina e foarte ieftina si va apare imediat pe strazile Bucurestiului.
    Voi uitati ca cei ce le cumpara sunt "afaceristi". Pesti, parlamentari corupti, ciorditori prin tari straine. Cand vedem test-drive cu masina, la categoria "cui se adreseaza" ar trebui sa apara: CORUPTILOR care nu muncesc pentru bani. Cei care muncesc si au creier, se orienteaza la masini sigure.
    11 3
  • Livrarea durează 1-2 ani. Mai trebuie închegat puțin blocul motor, de făcut câteva teste, de văzut pe unde trece firul până la baterie. Prețul de bază de la 170 000 Euro, din care se scad 3000 de la 2 rable, ar putea trece de 200 000 cu dotările esențiale, cablu de încărcare, climă geamuri cu deschidere electrică, navigație.
    Garanție 24 de luni din bară în bară.
    15 3
  • @Seriff
    cum de a devenit problema ta pe ce isi cheltuie altii banii si cum isi petrec ei timpul?

    asa rau te roade invidia ca nu te poti abtine in loc sa-ti vezi de bubele tale?

    mai zi-ne de fabrici, vapoare, avioane asa ca un "exfert", du-te si la munchen sa le dai si alora de la bmw o farama din infinita ta pricepere.
    5 17
  • Seriff
    Nu e problema mea, dar cum toti e-trepadusii comenteaza de diesel, asa pot si eu sa comentez despre fraierii care isi cumpara electrice.
    Mai ales de aia care stau la coada la Mall ca e moca sa incarce, aia sunt cei mai penibili oameni in viata.
    12 7
  • Laundr-o-mat
    Nu-ti iei asa ceva din placere, pasiune, traditia marcii etc. Probabil e pentru cei preocupati de spalarea unor bani dintr-o singura achizitie, cand doar un simplu BMW de 50.000 eur nu ar face face fata sumei necesare.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru