Prezentare virtuala a noii generatii Infiniti M

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 15.08.2009
Infiniti a oferit o prezentare inedita a noii generatii M. Deoarece automobilele nu erau finalizate si nu puteau participa la festivalul Pebble Beach, cei de la Infiniti au ales o lansare virtuala a noilor modele.

Festivalul Pebble Beach s-a transformat intr-un loc in care constructorii de lux aleg sa isi prezinte in premiera ultimele creatii. Infiniti, divizia de lux a celor de la Nissan, a ales sa lanseze in cadrul acestui eveniment noua generatie a sedanului de clasa medie botezat M. Insa cei aflati la festival au avut parte de o mare surpriza: automobilele nu erau prezente la Pebble Beach.

Deoarece o prezentare a generatiei M necesita mai mult timp iar cei de la Infiniti erau in intarziere, echipa de marketing a venit cu o solutie ingenioasa: lansarea virtuala a masinilor. Acest lucru a reprezentat ceva inedit in cadrul evenimentului care se desfasoara la California. O imagine video a modelelor M a fost proiectata pe un panou din spuma, creand o replica 3D care, asociata cu miscarea fundalului, dadea impresia ca masinile sunt gata sa isi inceapa drumul catre piata auto.

Noua generatie M a fost proiectata avand la baza conceptul Essence. Constructorul japonez ofera doua versiuni: M37 si M56.

Modelul M37 este propulsat de un motor V6 de 3.7 litri, iar M56 dispune de un propulsor V8 de 5.6 litri care dezvolta 400 CP.

Pentru piata auto din Europa, constructorul nipon va inlocui propulsorul V8 de 5.6 litri cu un motor V6, diesel. In plus, noua generatie M va oferi un nou sistem de siguranta. Acesta intervine atunci cand soferul face manevre fara a avea vizibilitate, datorita unghiurilor moarte care apar la rulare.

Adevaratul model M isi va face debutul spre sfarsitul anului acesta si va fi comercializat incepand cu primavara anului 2010.

via | motortrend

Comentarii (3)

  • Crysty
    Comentariu
    Imposibil draci cititori Automarket! Am un comment postat inaintea lui Stelian Opincariu! Va vine sa credeti?
    Frumos concept!
    16 1
  • Stelian_Opincariu
    Daca este ceva sa imi placa sunt motoarele V8 si V6.Designul e ceva de nota 8.
    1 12
  • @zarnesteanu
    you're so retarded
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru