Primul teaser cu noul Infiniti M

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 08.08.2009
Noua generatie a modelului Infiniti M isi va face debutul luna aceasta in cadrul concursului Pebble Beach.

Infiniti, divizia de lux a celor de la Nissan, a oferit un teaser cu cea de-a treia generatie a modelului M. Noul Infiniti M va debuta anul acesta, pe 15 august, in cadrul celei de-a 59-a editii a concursului Pebble Beach ce se desfasoara in California.

Oficialii se asteapta ca Infiniti M sa aiba un mare succes in Europa si sa depaseasca vanzarile lui G37. Noul M va fi primul model din acesta gama care se va comercializa si in Europa. Automobilul va dispune de noua motorizare diesel, care, ulterior va fi introdusa si pe celelate modele incepand cu anul 2010.

Cei de la Infiniti se asteapta la un volum de comenzi mare. Pana in anul 2012 si-au propus sa vanda 25.000 de unitati, iar pana la sfarsitul anului acesta vor sa comercializeze 5000 de modele din noua generatie M.

via | autoactu

Comentarii (7)

  • Stelian_Opincariu
    Infiniti nu cred ca o sa faca fata lui Lexus. Infiniti pana la urma este un Nissan, Nissan find un Renault.........................etc
    0 7
  • esti un prost opincariu.......dacia logan e un renault symbol??? sau noul dacia suv va fi un renault koleos sau un nissan navara etc ??? infiniti e un contructor de autoturisme de lux divizie a celor de la renault-nissan......nissan nu are luxul pe care til da infinti......singurul lucru in comun e ca folosesc aceasi platforma
    0 3
  • daca ar fi cum spui u atunci si lexus ar fi un toyota.....mini un bmw sau smart un mercedes s.a.
    0 3
  • Stelian_Opincariu
    Salut davyd, mi-ai luat cuvintele din gura.................Lexus este Toyota............Infiniti este defapt Nissan si Renault este mult iubita noastra marca Dacia. pa!
    0 6
  • fals omule fals.....lexus si toyota sunr 2 constructori diferiti doar ca toyota are actiuni la lexus....lexus e o marca mai premium mai exclusivista decat de toyota.....de ex toyota avensis se bate cu ford mondeo sau ww passat.....in timp ce lexus IS chiar daca face parte din aceasi clasa e mai premium deci se bate cu mercedes C-classe bmw seria 3 audi a 4 sau alfa romeo 159.....cand spui lexus nu trebuie sati mearga mintea la toyota doar din simplu fapt ca toyota are nu stiu cate actiuni la lexus......asa cum nici cand spui "iubita noastra marca" dacia nu spui neaparat renault......dacia logan nu e neaparat un renault symbol chiar daca acestea impart platformele si motoarele.........cei drept in unele zone ale lumii dacia se vinde sub sigla renault......dar lexus sau infiniti se vand in toata lumea cu sigla lor ...la fel si alte exemple.....mini smart........
    0 4
  • Stelian_Opincariu
    OK davyd , iti dau dreptate, cred ca m-am grabit in afirmatii. Mersi pentru lamurire, o zi buna!
    2 5
  • @davyd
    De unde scoti ineptiile astea nu stiu.
    Lexus este un brand scos de Toyota in 1989 care sa se bata cu Mercedes si BMW in SUA si ulterior in Europa.

    "Lexus (Japanese: レクサス, Rekusasu?) is the luxury vehicle division of Japanese automaker Toyota Motor Corporation."

    "The F1 project
    The first LS 400 flagship sedan debuted in 1989, introducing Lexus to the world.

    In 1983, Toyota chairman Eiji Toyoda summoned a secret meeting of company executives, to whom he posed the question, “Can we create a luxury vehicle to challenge the world's best?”[6] This question prompted Toyota to embark on a top-secret project, code-named F1 (“Flagship” + “No. 1 vehicle”).[7] The F1 project, whose finished product was ultimately the Lexus LS 400, aimed to develop a luxury car that would expand Toyota’s product line, giving it a foothold in the premium segment and offering both longtime and new customers an upmarket product."

    Daca nu sti da macar un Google ca nu este greu.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru