Designerul lui Ferrari Enzo si-a deschis un nou studio

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 12.06.2009
Japonezul care a desenat supercar-ul Ferrari Enzo si-a deschis un studio de design in California. Pe langa automobile, noul studio va desena si mobila pentru interior.

Ken Okuyama, japonezul responsabil pentru design-ul lui Ferrari Enzo si Maserati Birdcage, a deschis un nou studio de design in sudul Californiei. Noua facilitate este stabilita in fosta cladire care gazduia centrul de design avansat al celor de la Mercedes-Benz. Cladirea a pastrat aranjamentul interior folosit de cei de la Mercedes-Benz, designerul japonez avand la dispozitie cate o camera speciala pentru fiecare proiect, alaturi de o camera exterioara pentru vizualizarea modelelor si doua incaperi pentru modelare in lut.

Noul studio al lui Ken Okuyama ar putea fi folosit de compania sa de design care a prezentat roadsterul K.O 7. Designerul japonez a lucrat pentru o perioada scurta pentru casa italiana Pininfarina si a fost director de design al Universitatii de Transporturi a Colegiului Artistic din Pasadena. Studioul pregateste numeroase proiecte, care includ proiectarea de mobilier interior si design-ul interioarelor pentru autocare personalizate.

Via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • fERRARI o masina de doi bani !
    2 0
  • NeoGalaxy
    @Alex
    Asa este, dar la fel de adevarata este si afirmatia urmatoare:

    "Romania este plina de prosti!"
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru