BMW neagă zvonurile conform cărora va produce o variantă break a modelului M3

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 31.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În ciuda faptului că piața auto din vestul Europei apreciază automobilele puternice în variantă break, oficialii BMW au dezmințit zvonul conform căruia pregătesc o variantă Touring a modelului M3.

Un oficial al mărcii bavareze a negat posibilitatea producerii unei variante Touring a modelului M3. Zvonurile privind producerea unei variante break a actualului model M3 circulau de ceva vreme și ar fi putut deveni realitate, mai ales în condițiile în care concurența oferă modele ca Mercedes-AMG C63 T-Modell sau Audi RS4 Avant. Acest gen de modele sunt apreciate mai ales pe piețele din vestul Europei, dar oficialii BMW consideră că cererea pentru modele break extrem de puternice nu este suficient de mare.

Pentru a justifica un BMW M3 Touring acesta ar trebui să aibă succes pe plan global, și-au motivat decizia oficialii mărcii germane. Vânzările ar fi mici pe plan global și astfel costurile de dezvoltare nu ar putea fi justificate. Singurele piețe unde un astfel de model ar fi atractiv sunt cele din Europa de Vest. Oficialul BMW a mai spus că nici M5 nu va primi o variantă touring pentru actuala generație care va fi înlocuită în 2017.

Via worldcarfans

Comentarii (1)

  • Scorpionul.negru
    Foarte rau ca neaga....pierd teren !RS4 Avant , C63 Estate AMG sunt pe piata de ceva vreme si se vand foarte bine !
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru