Teaser cu viitorul BMW M3 Touring. Varianta break a modelului de performanță va debuta în acest an

de Tiberiu Safta
Marti, 04.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat un material video teaser cu noul M3 Touring. Constructorul german va oferi modelul M3 și în variantă break, iar debutul oficial va avea loc în acest an.

Constructorul bavarez va lansa un model al diviziei de performanță M și în caroserie break. Acesta a publicat un teaser video al noului model pe rețelele de socializare. Acest apare camuflat, într-o zonă montană nespecificată.

Noul BMW M3 Touring va dispune de același propulsor ca și varianta sedan. Astfel, M3 Touring va avea un motor cu șase cilindri în linie, de 3.0 litri, capabil de 480 de cai putere și un cuplu de 550 Nm.

Deocamdată, nu se cunosc mai multe detalii tehnice despre noua mașină, însă aceasta va fi oferită și cu tracțiune integrală. Este de așteptat, de asemenea, ca portbagajul să aibă aceeași capacitate de 500 de litri ca un Seria 3 Touring standard. Cu scaunele rabatate, capacitatea maximă a portbagajului este de 1510 litri.

Actualul M3 Sedan este oferit cu o cutie de viteze manuală în șase trepte și cu tracțiune spate. Versiunea mai puternică, M3 Competition, dispune de același motor de 3.0 litri, însă produce 510 cai putere și un cuplu de 650 Nm.

Această versiune este disponibilă cu propulsie spate sau cu tracțiune integrală, iar propulsorul este cuplat la cutia de viteze automată Steptronic în 8 trepte. Accelerația de la 0 la 100 km/h este realizată în 3.9 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

BMW nu a dezvăluit data lansării noului M3 Touring, dar este de așteptat ca noul break de performanță să debuteze la mijlocul acestui an.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de BMW M GmbH (@bmwm)

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru