Un nou teaser video cu viitorul BMW M3 Touring

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 13.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul bavarez de automobile a publicat un nou teaser video cu viitorul M3 Touring. Așa cum era de așteptat, primul M3 break (de serie) este testat pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.

BMW este așteptat să lanseze primul M3 Touring din istorie în cursul acestui an. Fără o dată concretă, constructorul bavarez de automobile îndulcește așteptarea fanilor cu o serie de clipuri în care vorbește despre viitorul break de performanță.

Al treilea episod detaliază procesul de dezvoltare al noului BMW M3 Touring. Aflăm, fără nicio supriză, că este testat îndelung pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife (unul dintre cele mai solicitante din lume) și că va fi asamblat la Munchen.

Mai mult, aflăm că este dezvoltat de aceeași echipă care s-a ocupat de actualele M3 și M4.

Știm deja că viitorul M3 Touring va prelua majoritatea elementelor de design de la varianta M3 sedan. Partea din spate va fi, desigur, modificată. Deși nu a fost confirmată această informație, sub capotă ar urma să regăsim versiunea de 510 CP a motorului de 3.0 litri twin-turbo.

via BMW M

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru