SURSE: Noul BMW M3 Touring va debuta în luna iunie

de Tiberiu Safta
Miercuri, 04.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit publicației neoficiale BMWBlog, noul M3 Touring ar urma să fie dezvăluit oficial în luna iunie. Noul model va prelua același motor care propulsează varianta sedan a lui M3.

Anul acesta, BMW se pregătește să lanseze un model râvnit și foarte mult așteptat de fanii mărcii bavareze și nu numai. Este vorba despre noul M3 Touring, varianta break a modelului de performanță. Deși au existat câteva concepte M3 Touring în trecut, o astfel de variantă nu a fost niciodată produsă în serie, nici măcar în una limitată.

În august 2020, BMW a anunțat că M3 Touring va deveni realitate în acest an. Pentru a stârni curiozitatea și interesul fanilor, constructorul german a publicat imagini și clipuri teaser cu noul model pe parcurs. Acum, lansarea oficială a lui BMW M3 Touring va avea loc în iunie, potrivit unor informații neoficiale apărute pe site-ul BMWBlog.

Noul M3 Touring va avea un design identic cu M3 Sedan, în sensul că va prelua grilele cu forme alungite și, evident, va avea mai multe elemente desenate pentru a-i oferi modelului un aspect sportiv, dinamic și agresiv. Sub capotă va exista același motor cu 6 cilindri, twin-turbo, de 3.0 litri.

Acesta dezvoltă 510 cai putere și un cuplu de 650 Nm. Motorul va fi cuplat la o cutie de viteze automată cu 8 trepte, iar puterea va fi transmisă către toate roțile. Față de sedan, M3 Touring nu va fi oferit cu propulsie spate sau cu o cutie manuală.

Pe lângă motor, noul M3 Touring va avea o suspensie recalibrată, cu o gardă la sol mai joasă față de un Seria 3 Touring. De asemenea, va primi un sistem de evacuare nou, iar la interior, M3 Touring va fi dotat cu sistemul multimedia iDrive 8 și cu ecrane digitale curbate de-a lungul planșei de bord.

via Motor1

Comentarii (3)

  • Dan Voiculescu
    Risipa -510 CP oferiti de un contaminant ICE-
    si desfrâul -290 KM/H-, asta propovaduieste BMW cu acest obscen touring MY 2023.
    1 5
  • Seriff
    @Dan Voiculescu nu erai la parnaie?
    5 0
  • Dan Voiculescu
    Îti apreciez ancorarea in prezent,
    imperfecțiunea trebuie abordată intotdeauna cu imperfectul.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru