Primele imagini neoficiale cu viitorul BMW M3 Touring

de Alexandru Monenciu
Vineri, 18.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul BMW M3 Touring a fost surprins fără camuflaj, iar imaginile au fost postate pe internet. Break-ul de performanță al producătorului din Munchen ar putea debuta în vara acestui an.

În urmă cu câteva zile, divizia BMW M a publicat un clip pe care i l-a dedicat în totalitate viitorului M3 Touring. Mai mult, am putut vedea pentru prima oară spatele break-ului de performanță.

Acum, însă, au apărut primele imagini neoficiale cu primul M3 break "în toată splendoarea lui".

Pozele nu sunt foarte calitative, dar se pot observa majoritatea elementelor de design, cele mai multe preluate de la varianta sedan.

Deși BMW nu a confirmat, încă, oficial, zvonurile spun că sub capota noului M3 Touring vom regăsi versiunea mai puternică a unității de 3.0 litri, twin-turbo. Cu alte cuvinte, cea de 510 CP. Tracțiunea integrală și tracțiunea integrală xDrive vor completa pachetul.

Așa cum spuneam, viitorul BMW M3 Touring ar putea debuta în vara acestui an.

via Motor1

Comentarii (3)

  • Imi poate explica cineva de ce la 2 ani de la aparitia lui M3/M4 nu au aparut cativa tuneri care sa ofere un kit decent pentru botul masinii? Chiar cand a fost lansat modelul, se specula ca vor aparea o gramada de astfel de producatori.

    Rezolvi problema fetei si ai o supermasina.
    3 4
  • Kein Problem!
    youtube.com/watch?v=OOw77E8Fx7Q
    1 1
  • @DanG iti explic eu ma bossulica. Primului proprietar de M3/M4 nu-i pasa de asemenea kit-uri kitsch. Dar cand masina va ajunge la mana a 4a in Europa de Est, vei putea sa-ti schimbi botul bolidului
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru