OFICIAL: Viitorul BMW M3 Touring, cel mai rapid break de pe Nurburgring

de Alexandru Monenciu
Vineri, 17.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul BMW M3 Touring, cu care vom face cunoștință în 23 iunie, ar fi stabilit un record pentru mașinile break pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Clipul a fost publicat chiar de divizia M.

Primul BMW M3 Touring din istorie este, fără îndoială, una dintre cele mai așteptate mașinile din acest an. Break-ul de performanță va fi dezvăluit în 23 iunie, dar, până atunci, constructorul din Munchen continuă campania de promovare.

Cel mai recent material a fost filmat pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Potrivit clipului, viitorul M3 Touring l-a parcurs în 7 minute și 35.060 secunde, ceea ce ar fi un record pentru o mașină break (de serie). 

Ca o comparație, acest rezultat este mai bun decât cel obținut de M5 Competition (F90) și de Lamborghini Gallardo Superleggera.

Deși nu este nimic oficial, BMW M3 Touring ar urma să fie disponibil numai cu versiunea de 510 CP a motorului de 3.0 litri, twin-turbo. Tracțiunea integrală face și ea parte din pachet.

via BMW M

Comentarii (4)

  • Florin
    Masina de familie, mai am pana ajung acolo :))) Pe ideea, sa nu ne plictisim in masina, apasa pedala. Ma rog, daca ai pe ce sa circuli cu viteza, aia zic
    1 2
  • Dan Voiculescu
    Trag un semnal de alarmă pentru binele nostru, al tuturor celor responsabili, ca aceasta să fie ultima excentricitate pe benzină oferită de BMW.
    2 4
  • Mulțumesc Voiculescu ca te preocupi de binele nostru cum le mulțumesc si celor care ne-au ținut in casă 2 ani pentru o gripa, au distrus afaceri, si au băgat generații in datorii.
    Incredibil cum încă se cred unii salvatorii omenirii, nazismul si comunismul a existat si exista din cauza celor ca tine. Aveți pe conștiința sute de milioane de crime făcute tot pentru “binele nostru”, cred ca stai in poziție de drepți si nu respiri când scrii așa ceva, nu?
    Ce mănânci tu carnivorele poluează mai mult decât 3 mașini. Pentru binele nostru trag un semnal de alarma sa devii vegan… cum suna? Si nu-i nici o diferența, adică nu-ți vezi de treaba ta…
    Scuzați cei jigniți indirect, nu am nici o intenție si nici un drept, pur si simplu spălații ăștia pe creier ma disperă (alegerea mea știu).
    4 1
  • Mircea Badea
    pe cine intereseaza cat prinde un break sau un suv?!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru