Accesorii M Performance pentru BMW M3 Touring: jante forjate și evacuare din titan

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 20.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primul BMW M3 Touring din istorie poate fi configurat cu o gamă largă de accesorii M Performance. Pe listă regăsim jante forjate, cu diametrul de până la 21 de inch, dar și un sistem de evacuare din titan.

În urmă cu puțin timp, constructorul german de automobile a prezentat lumii întregi primul M3 Touring din istorie. Lansarea pe piață este programată pentru luna noiembrie 2022.

Clienții care își doresc un M3 Touring deosebit, atât din punct de vedere estetice cât și tehnic, îl pot configura cu o gamă largă de accesorii M Performance.

Pentru început, BMW le pune la dispoziție o serie de elemente exterioare confecționate din CFRP (plastic armat cu fibră de carbon). Lista include un splitter frontal, capace pentru oglinzi, eleron și difuzor de aer, toate purtând semnătura M Performance.

Avem apoi un set de jante forjate cu design Y-spoke, finisaj Negru Jet, 19 inch pe față și 20 pe spate. A doua variantă este setul de jante forjate cu design cross-spoke, cu diametrul de 20 de inch pe față și 21 de inch pe spate.

Și acestea pot fi vopsite în Negru Jet sau în Auriu Frozen Bronze.

Printre accesoriile M Performance mai regăsim un sistem de evacuare din titan, cu țevi montate central, suspensie M Performance (coboară garda la sol și îmbunătățește manevrabilitatea) și plăcuțe de frână M Performance.

Pentru interior, constructorul din Munchen a pregătit o serie de elemente din fibră de carbon și Alcantara.

Nu lipsesc cusăturile decorative în culorile BMW M și emblema M Performance.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru