M Performance

Joi, 10 August 2023 | Industrie

Accesorii M Performance pentru BMW Seria 5: jante de 21 inch și frâne de performanță

Constructorul german de automobile a dezvoltat o serie de accesorii M Performance pentru noul Seria 5. Acestea pot fi bifate și pentru versiunea electrică i5.
Joi, 13 Octombrie 2022 | Modele noi

BMW prezintă gama de accesorii M Performance pentru noul M2

Cei care își configurează un BMW M2 de ultimă generație, pot bifa și o serie de accesorii M Performance, majoritatea confecționate din fibră de carbon.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Modele noi

Accesorii M Performance pentru BMW M3 Touring: jante forjate și evacuare din titan

Primul BMW M3 Touring din istorie poate fi configurat cu o gamă largă de accesorii M Performance. Pe listă regăsim jante forjate, cu diametrul de până la 21 de inch, dar și un sistem de evacuare din titan.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

Accesorii M Performance pentru noile BMW M3 și M4 Coupe: elemente de caroserie din fibră de carbon și noutăți pentru interior

Noile BMW M3 și M4 Coupe vor putea fi comandate și cu o serie de accesorii din gama M Performance. Pe lista noutăților, nemții trec atât suspensii noi, cât și un sistem de evacuare cu terminații poziționate central.
Marti, 28 Iulie 2020 | General

BMW lansează gama de accesorii M Performance pentru Seria 5 și M5 facelift: elemente de caroserie din fibră de carbon și noutăți pentru interior

BMW introduce o gamă de accesorii M Performance pentru Seria 5, M5 și M5 Competition facelift. Nemții propun o serie de accesorii de caroserie fabricate din fibră de carbon, noutăți pentru interior și un sistem de frânare îmbunătățit.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Modele noi

Personalizare cu accente sportive: BMW a lansat o gamă de accesorii M Performance pentru noul Seria 2 Gran Coupe

Noul BMW Seria 2 Gran Coupe va putea fi comandat și cu o serie de pachete M Performance. Nemții propun atât elemente de exterior, cât și accesorii pentru interior. Din pachetul M Performance face parte și un sistem de frânare mai performant.
Joi, 03 Octombrie 2019 | Modele noi

Pachete M Performance pentru BMW X5 M, X6, X6 M și X7: elemente de caroserie din fibră de carbon și un sistem de frânare mai bun

BMW a pregătit pachete M Performance pentru SUV-urile X5 M, X6, X6 M și X7. Nemții propun elemente de caroserie din plastic ranforsat cu fibră de carbon, câteva accesorii sport de interior și un sistem de frânare mai performant.
Marti, 25 Iunie 2019 | Modele noi

Pachete M Performance pentru noile BMW Seria 8 Gran Coupe și Seria 3 Touring: elemente noi de caroserie și accesorii speciale pentru interior

BMW a publicat primele imagini și detalii cu noile pachete de accesorii M Performance dedicate modelelor Seria 3 Touring și Seria 8 Gran Coupe. Constructorul german propune atât accesorii de caroserie, cât și elemente noi pentru interior.
Joi, 06 Iunie 2019 | Tuning

BMW M8 Coupe și M8 Cabrio primesc accesorii din partea M Performance: elemente de caroserie din fibră de carbon și un sistem de frânare mai bun

BMW a publicat imagini și detalii referitoare la gama de accesorii M Performance dedicată noilor M8 Coupe și M8 Cabrio. Nemții propun o serie de elemente derivate din cele utilizate de BMW pe varianta de circuit M8 GTE.
Luni, 03 Iunie 2019 | Modele noi

Personalizare cu accente sportive: BMW lansează gama de accesorii M Performance pentru BMW X3 M și X4 M

BMW a publicat primele imagini cu gama de accesorii M Performance dedicată noilor X3 M și X4 M. Nemții propun o serie de elemente de caroserie și accesorii de interior cu design inspirat de cele din motorsport.
Marti, 28 Mai 2019 | Modele noi

Accesorii M Performance pentru noua generație BMW Seria 1: elemente de caroserie și accesorii de interior derivate din cele utilizate în motorsport

BMW a pregătit o gamă de accesorii M Performance pentru noua generație Seria 1. Clienții vor putea comandat atât accesorii de caroserie, cât și elemente de interior atent dezvoltate de inginerii și designerii baverzilor.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Tuning

Accesorii M Performance pentru noul X5: elemente de caroserie și accesorii de interior derivate din cele folosite în motorsport

BMW a pregătit o gama de accesorii M Performance pentru noua generație X5. Nemții oferă elemente de caroserie și accesorii de interior derivate din cele folosite de BMW în motorsport. Totodată, fanii ieșirilor în off-road vor putea comanda jante de 20 de inch încălțate cu anvelope all-terrain.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Accesorii M Performance pentru noul Seria 3: BMW a pregătit elemente de caroserie și accesorii de interior derivate din cele folosite pe mașinile de competiție

BMW a publicat primele detalii despre accesoriile M Performance dedicate noului Seria 3. Sedanul producătorului german va putea fi comandat cu elemente speciale de caroserie, dar și cu accesorii de interior inspirate din motorsport.
Joi, 01 Martie 2018 | Modele noi

Personalizare cu accente sportive: BMW lansează gama de accesorii M Performance pentru noile X2, X3 și X4

BMW a lansat gama de accesorii M Performance pentru noile SUV-uri X2, X3 și X4. Nemții pun la dispoziția clienților o serie de elemente ceva mai sportive atât pentru exterior, cât și pentru interior.
Joi, 27 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

BMW Seria 7 primește o serie de accesorii ale diviziei de performanță M

Pentru a crește interesul clienților față de noul Seria 7, BMW propune noi accesorii sportive, semnate de divizia M, pentru limuzina sa.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Modele noi

BMW X4 şi X3 facelift primesc pachetul M Performance

BMW a dezvăluit astăzi pachetul de accesorii M pentru modelele X4 şi X3 facelift. Ambele beneficiază de accesorii estetice importante, dar şi de o versiune diesel mai puternică.
Vineri, 16 August 2013 | Modele noi

BMW a prezentat pachetul M Performance pentru Seria 4 Coupe

Dacă te-ai îndrăgostit de noul M4 Coupe Concept, dar nu vrei să aștepți până la anul pentru unul, BMW îți pune la dispoziție pachetul M Performance, care îți va transforma noul tău Seria 4 diesel de 184 CP într-un pseudo-M4. Estetic și tehnic.
Vineri, 19 Iulie 2013 | Modele noi

BMW Seria 4 cu pachetul M Performance, primele imagini oficiale

BMW a prezentat primele imagini ale lui Seria 4 în versiunea de serie echipat cu pachetul M Performance. Acesta va fi disponibil pentru comandă din 2014.

Tag-uri similare

BMW, modele noi BMW, BMW Seria 4, Seria 4, M Performance, BMW pachet M, BMW Seria 4 M Performance, BMW Seria 4 pachet M, pachet BMW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru