BMW pachet M

Joi, 06 Iulie 2017 | Modele noi

BMW îi dă șansa unei vieți sportive: Seria 6 GT primește pachetul M Performance

BMW dă o notă de sportivitate unei mașini care se adresează în primul rând familiștilor. Este vorba despre noul Seria 6 GT, ornat cu accesorii interesante de la divizia de performanță M.
Vineri, 25 Noiembrie 2016 | Modele noi

BMW condimentează deja noul Seria 5 cu un pachet de accesorii al diviziei M

BMW a lansat o serie de accesorii M performance pentru abia introdusul Seria 5. Noua generație a sedanului devine astfel mai agresivă și primește mai mulți cai putere sub capota versiunilor 530d și 540i.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Modele noi

BMW X4 şi X3 facelift primesc pachetul M Performance

BMW a dezvăluit astăzi pachetul de accesorii M pentru modelele X4 şi X3 facelift. Ambele beneficiază de accesorii estetice importante, dar şi de o versiune diesel mai puternică.
Joi, 27 Martie 2014 | Modele noi

BMW Seria 2 Active Tourer M Sport - pachet sportiv pentru monovolumul premium

BMW a dezvăluit primele imagini şi informaţii ale noului pachet M Sport pentru monovolumul Seria 2 Active Tourer, primul model cu tracţiune faţă din istoria companiei.
Vineri, 19 Iulie 2013 | Modele noi

BMW Seria 4 cu pachetul M Performance, primele imagini oficiale

BMW a prezentat primele imagini ale lui Seria 4 în versiunea de serie echipat cu pachetul M Performance. Acesta va fi disponibil pentru comandă din 2014.

Tag-uri similare

BMW, modele noi BMW, BMW Seria 4, Seria 4, M Performance, BMW pachet M, BMW Seria 4 M Performance, BMW Seria 4 pachet M, pachet BMW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru