BMW condimentează deja noul Seria 5 cu un pachet de accesorii al diviziei M

de Bogdan Mirică
Vineri, 25.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a lansat o serie de accesorii M performance pentru abia introdusul Seria 5. Noua generație a sedanului devine astfel mai agresivă și primește mai mulți cai putere sub capota versiunilor 530d și 540i.

BMW caută să amplifice aspectul sportiv al noii generații Seria 5 odată cu introducerea unui pachet de accesorii M. Acesta poate fi adăugate opțional sedanului de segment E și include mai multe detalii cromate sau negre.

Spoilerele față și spate, precum și deflectorul pot fi comandate cu un finisaj din fibră de carbon, iar pragurile laterale și eleronul pot primi același tratament. Grila dublă poate fi vopsită și ea în negru, iar carcasele oglinzilor laterale au un finisaj din fibră de carbon.

Nu lipsesc logo-urile BMW și nici jantele de 20 de inch, din aliaj, cu două opțiuni de culoare. Ele vin încălțate cu anvelope 245/35 R20 pe față și 275/30 R20 pe spate.

La interior, clienții vor putea comanda începând cu vara anului viitor un volan sport, îmbrăcat în Alcantara, cusut cu ață gri și însemnat cu roșu la ora 12.

Esential 34 de cai putere în plus primește versiunea 540i.
27 de cai putere în plus primește versiunea 530d.
Divizia M a pregătit și o serie de modificări tehnice.
Astfel, versiunea 540i poate stoarce din motorul pe benzină de 3.0 litri încă 34 de cai putere și 50 de Nm, pentru un total de 360 de cai și 500 Nm. Pentru cei care aleg această versiune, BMW le-a pregătit și un amplificator pentru sunetul evacuării și o terminație cromată sau din firbă de carbon pentru țevile de eșapament.

Tot din vara anului viitor, versiunea diesel 530d, cu sau fără xDrive, va primi 27 de cai și 30 de Nm în plus, pentru un total de 292 de cai și 500 de Nm.

Versiunile 540i și 530d pot fi comandate și cu frâne mai puternice, cu etrieri vopsiți în roșu, cu discuri de frână perforate și ventilate, toate ascunse în spatele jantelor de 20 de inch despre care aminteam mai devreme.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru