BMW X4 şi X3 facelift primesc pachetul M Performance

de Bogdan Mirică
Vineri, 14.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a dezvăluit astăzi pachetul de accesorii M pentru modelele X4 şi X3 facelift. Ambele beneficiază de accesorii estetice importante, dar şi de o versiune diesel mai puternică.

BMW a dezvăluit lista de accesorii M pentru modelele X4 şi X3 facelift. Ambele modele vor primi un look agresiv graţie pachetului dezvoltat de divizia de performanţă.

Şi BMW X4 şi BMW X3 facelift primesc o grilă frontală de culoare neagră, oglinzi laterale cu carcasă din fibră de carbon şi un set de jante de 21 de inch. În cazul lui X4 vorbim şi despre un eleron montat pe portbagaj.

La interior, pachetul M aduce praguri iluminate cu LED, inserţii de fibră de carbon, mai multe elemente îmbrăcate în Alcantara, un mâner al schimbătorului de viteze din fibră de carbon, un volan sport, pedale din inox şi covoraşe personalizate.

Esential 27 de cai putere în plus oferă pachetul M versiunii 3.0 TDI.
Noul pachet M vine şi cu ceva mai multă putere pentru versiunea xDrive 30d a ambelor modele X3 şi X4. Agregatul cu şase cilindri în linie dezvoltă cu 27 de cai mai mult, ajungând la un total de 282 de cai.
Cuplul motor are şi el o valoare generoasă de 600 Nm. Resursele ajută X4 şi X3 facelift să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 5.5, respectiv 5.6 secunde, ceea ce înseamnă o îmbunătăţire cu 0.3 secunde a timpului, pentru ambele modele.

Pentru celelalte versiuni din gama X4 şi X3 (pentru X4 xDrive35i, X4 xDrive20d, X3 sDrive18d şi X3 xDrive20d), pachetul M aduce şi o nouă evacuare sport.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru