BMW Seria 4 cu pachetul M Performance, primele imagini oficiale

de Sebastian Toma
Vineri, 19.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a prezentat primele imagini ale lui Seria 4 în versiunea de serie echipat cu pachetul M Performance. Acesta va fi disponibil pentru comandă din 2014.

Esential 3 motorizări din gama Seria 4 vor putea primi o creştere a performanţelor prin intermediul pachetelor Performance de la BMW.
BMW Seria 4, înlocuitorul lui Seria 3 Coupe, se pregăteşte de debutul pe piaţă. BMW va prezenta toată gama de accesorii Performance pentru Seria 4 la Slaonul Auto de la Frankfurt. Până atunci, cei de la BMW au dezvelit aspectul versiunii echipate cu pachetul de accesorii M Performance. Acesta va fi disponibil începând cu prima parte a anului 2014. Pachetul constă într-un kit de caroserie cu un design agresiv, o serie de ornamente interioare şi o gamă de jante din aliaj.

Opţional, clienţii BMW pot comanda şi pachete de putere pentru o parte din motorizările alături de care este oferit Seria 4. Vestea cea bună este că toate modificările oferite de marca germană sunt disponibile şi după achiziţie, putând fi montate în centrele autorizate ale mărcii. La fel ca şi până acum, accesoriile din pachetele M Performance pot fi comandate fie la nivel de pachet integral, fie ca elemente individuale, ceea ce măreşte posibilităţile de personalizare.

Pachetul estetic este format din numeroase elemente.

În partea frontală, avem o bară de protecţie cu un aspect mai agresiv şi splitter din fibră de carbon integrat, fante de aerisire mărite şi blocuri optice cu LED-uri şi xenon. Toate ornamentele cromate pot fi comandate cu finisaj negru, celebrul Shadowline de la BMW, incluzând aici grila faţă, ornamentele cromate de la marginile geamurilor şi ţevile de eşapament. Capacele oglinzilor laterale sunt din fibră de carbon, la fel ca spoilerul care poate fin montat pe capacul portbagajului. Bara spate prezintă un difuzor de aer perfecţionat într-un tunel aerodinamic, care încadrează două ţevi de eşapament, iar întregul pachet estetic este completat de un set de praguri laterale şi o gamă de stickere pentru exterior.

Urmareste Automarket
La interior, pachetul M Performance se remarcă printr-un volan sport cu trei spiţe, scaune sport şi o serie de ornamente din gama Individual. În ceea ce priveşte motorizările care pot primi mai multă putere, este vorba de 420d, 428i şi 435i, acestea primind între 15 şi 35 CP.
Nivelul de putere crescut livrat de pachetele realizate de BMW nu modifică emisiile de CO2 sau consumul modelelor din gamă, cu toate că oferă o creştere sesizabilă a performanţelor. 

Via Autocar | F30Post | BMW

Comentarii (2)

  • aoleo pedale sport din aluminiu.....era si timpu
    de ce nau pus si un volan tesit in partea inferioara?? arata mult mai sportiv:P
    6 10
  • Cel mai frumos din liga!
    13 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru