Personalizare cu accente sportive: BMW a lansat o gamă de accesorii M Performance pentru noul Seria 2 Gran Coupe

de Cornel Șocariciu
Joi, 17.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul BMW Seria 2 Gran Coupe va putea fi comandat și cu o serie de pachete M Performance. Nemții propun atât elemente de exterior, cât și accesorii pentru interior. Din pachetul M Performance face parte și un sistem de frânare mai performant.

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Seria 2 Gran Coupe în urmă cu doar câteva ore. Modelul de clasă compactă are la bază noua platformă cu roți motrice față, arhitectură folosită de BMW și pentru Seria 1.

Pentru cei care își doresc un Seria 2 Gran Coupe cu totul și cu totul special, oficialii BMW propun o serie de accesorii semnate M Performance. Acestea au fost dezvoltate special pentru modelul de clasă compactă și, așa cum deja ne-am obișnuit, toate sunt inspirate de accesoriile folosite de producătorul bavarez în motorsport.

Gama de accesorii pentru exterior include un splitter, o aripă spate discretă și rame noi pentru prizele de aer și pentru grila frontală. Clienții vor mai putea comanda carcase noi pentru oglinzile exterioare, praguri laterale modificate și un difuzor spate. Pentru ca pachetul estetic să fie complet, BMW propune jante M Performance cu diametrul de 18 sau 19 inch și terminații speciale pentru sistemul de evacuare.

Interiorul va putea fi comandat cu noul volan M Performance îmbrăcat în Alcantara și garnisit cu o serie de accesorii din fibră de carbon.

Tot pentru interior, nemții pregătesc padele pentru schimbarea treptelor de viteză fabricate tot din fibră de carbon și covorașe inscripționate M Performance.

Pentru cei care plănuiesc ieșiri dese pe circuit, BMW propune un sistem de frânare mai performant. Discurile de frână de pe puntea față măsoară acum 370 de mm, iar etrierele cu patru pistonașe au fost fabricate din materiale ușoare și vopsite în roșu.

Conform oficialilor BMW, gama de accesorii M Performance dedicată noului Seria 2 Gran Coupe va fi disponibilă începând cu luna noiembrie. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru