BMW M8 Coupe și M8 Cabrio primesc accesorii din partea M Performance: elemente de caroserie din fibră de carbon și un sistem de frânare mai bun

de Cornel Șocariciu
Joi, 06.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat imagini și detalii referitoare la gama de accesorii M Performance dedicată noilor M8 Coupe și M8 Cabrio. Nemții propun o serie de elemente derivate din cele utilizate de BMW pe varianta de circuit M8 GTE.

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la noile M8 Coupe și M8 Cabrio în urmă cu doar câteva ore. Versiunile de performanță au primit modificări estetice, un interior orientat și mai mult către sportivitate și o motorizare de top.

Acum, BMW oferă primele informații cu privire la accesoriile dezvoltate de divizia M Performance. Conform reprezentanților BMW, toate pachetele pregătite pentru noile M8 Coupe și M8 Cabrio au avut la bază accesoriile și elementele dezvoltate pentru versiunea de circuit M8 GTE.

Elementele de exterior pregătite de M Performance vin în completarea kit-ului opțional Carbon Package. Nemții propun o ramă nouă pentru grila fontală și aripioare laterale îmbunătățite, ambele produse fiind fabricate din fibră de carbon.

Pentru un plus de performanță, constructorul german oferă un set de plăcute de frână asemănătoare cu cele utilizate în motorsport. Acestea se adresează celor care au în plan vizite la circuit și promit performanțe mai bune concomitent cu o durabilitate sporită.

Pentru interior, bavarezii propun volanul îmbrăcat în Alcantara M Performance Pro care include și zone din fibră de carbon.

Padelele pentru schimbarea treptelor de viteză sunt și ele fabricate din fibră de carbon.

Noile BMW M8 Coupe și M8 Cabrio sunt echipate cu motorul V8 de 4.4 litri care oferă 600 CP și 750 Nm. Versiunile Competition plusează cu încă 25 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru