Accesorii M Performance pentru BMW Seria 5: jante de 21 inch și frâne de performanță

de Alexandru Monenciu
Joi, 10.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a dezvoltat o serie de accesorii M Performance pentru noul Seria 5. Acestea pot fi bifate și pentru versiunea electrică i5.

BMW a lansat, la finalul lunii mai, noua generație Seria 5. Acum, constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu accesoriile M Performance care pot fi comandate împreună cu sedanul de clasă medie. Inclusiv cu versiunea electrică i5.

În primul rând, clienții au la dispoziție un pachet aerodinamic din fibră de carbon, inclusiv difuzor de aer, praguri și eleron. Oferta mai include capace din carbon pentru oglinzile exterioare și elemente grafice M Performance.

Pentru interior, clienții au la dispoziție ornamente M Performance pentru praguri, din carbon sau aluminiu, dar și preșuri cu logo-ul M Performance.

Pe lista de accesorii mai regăsim un sistem de frânare de înaltă performanță, cu discuri perforate și etriere, vopsite în roșu, cu 6 pistoane.

De asemenea, nu lipsesc 3 seturi de jante, cu diametrul cuprins între 19 și 21 de inch.

Așa cum spuneam, aceste accesorii pot fi comandate și pentru versiunea electrică i5.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru